Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт пісних картопляних дерунів без яєць
Якщо ви дотримуєтеся посту, то цей рецепт стане для вас ідеальним рішенням.
![803a9944b83867483414d366329236cd_22.04.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/803a9944b83867483414d366329236cd_22.04.24.jpeg)
Незважаючи на те, що до складу таких дерунів не входять яйця, смак у них настільки приголомшливий, що ніхто не залишиться байдужим, а для приготування потрібно лише два інгредієнти – картопля і цибуля. Пише ТСН.
Інгредієнти
Картопля - 500 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Картоплю та цибулю очистіть, помийте і натріть на дрібну тертку. З'єднайте, перемішайте, відкиньте на дрібне сито і залиште на 3-5 хвилин, щоб стекла рідина. Саму рідину злийте, а з дна зберіть крохмаль і додайте картоплю. Поперчіть, посоліть та перемішайте.
- У сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладайте масу і обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до золотистої скориночки. Подавайте гарячими.
Поради:
- У картоплю можна не додавати крохмаль, деруни і без нього тримають форму.