<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.04.2024 264

Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури

23 квітня, на українців чекає хмарна погода, а подекуди навіть підморозить.

a156b9d97f7dc82aef1cac0aa3093e17_23.04.24

Очікується, що початок тижня в Україні буде хмарним з проясненнями. 23 квітня синоптики прогнозують невеликий дощ вночі, а вдень погода хоч і погіршиться, але істотних опадів не буде. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

За інформацією метеорологів, на півдні та південному заході країни вночі та вранці місцями буде туманно.

Вітер — змінних напрямків, 3-8 м/с.

Фахівці також повідомили, що на заході України будуть заморозки, а на високогір'ї Карпат вночі випаде невеликий мокрий сніг. Проте день мине без опадів, хоча повітря прогріється максимально до 5° тепла.

"Температура вночі 3-8°, у західних областях 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°; вдень 11-16° тепла, на Закарпатті та у південно східній частині 16-21°", — зазначили синоптики.

Прогноз погоди на 23 квітня для Київщини

Хмарно з проясненнями буде 23 квітня у Київській області. Вночі пройде невеликий дощ, а вдень — без опадів

"Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура по області вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°", — кажуть у гідрометеорологічному центрі.

У Києві вночі буде лише 5-7° тепла, а вдень повітря прогріється до 13-15°.

Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні

Через те, що вночі 23 квітня у західних областях на поверхні ґрунту спостерігатимуться заморозки до 0-3°, фахівці попередили про І рівень небезпечності (жовтий).

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха повідомляла, що протягом найближчих днів в Україні значно похолодає. Зокрема, на дощову погоду вплинуть атмосферні фронти, пов’язані зі скандинавським циклоном.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.04.2024 264
Еще материалы раздела «Суспільство»