НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
23.04.2024 374

Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

Що буде з організмом, якщо регулярно уникати сніданку?

Коли ми щоранку споживаємо здорову їжу, то стаємо менш схильними до різних хронічних недугів. А саме, серцевих захворювань, підвищення рівня холестерину, підвищення артеріального тиску, ризику ожиріння, цукрового діабету, захворювання травної системи тощо. Це тому, бо на наш внутрішній годинник впливає на час прийому їжі. Корисний сніданок повинен складатися з таких продуктів:

- Цільнозернові каші;

Овочі, фрукти;

Кисломолочні продукти;

М’ясо птиці, риба;

Яйця.

Урізноманітнити сніданки, на жаль, не завжди виходить. Щоб не починати кожен ранок зі звичайної вівсянки, ми підготували для вас добірку корисних сніданків, які будуть до вподоби не тільки дорослим членам родини, а і дітям.

П’ять найкорисніших сніданків, які можна швидко приготувати

1. Омлет з зеленню. Такий сніданок є дуже ситним, тож не буде виникати бажання перекусити якоюсь шкідливою їжею. Такий набір продуктів багатий на білок та клітковину.

2. Гречана каша з молоком. Ця страва містить невелику кількість калорій, тому стане ідеальним початком дня для бажаючих схуднути. Містить білок і дуже важливі для організму мінеральні речовини: йод, залізо, фосфор, кальцій.

3. Оладки з кабачків. Ідеальним сніданком стануть смачні оладки з кабачків і моркви, які замінять калорійні деруни. Замість білого пшеничного борошна для страви можна використовувати житнє або вівсяне. Це не тільки низькокалорійна страва, а і дуже корисна. Вона містить низку корисних речовин, необхідних для забезпечення нормальної життєдіяльності: калій, натрій, цинк, фосфор, магній, залізо, кальцій та інші.

4. Ще один сніданок з розряду ситних, для тих, хто має інтенсивно працювати. Шматочок відвареної курячої грудки, нежирний сир, лист салату, помідор і скибочка цілозернового хліба.

5. Салат з авокадо - сніданок, який містить білок і корисні жири, що є відмінним початком робочого дня. Дрібно нарізаний плід авокадо змішайте з відвареним яйцем та тертим сиром моцарелою або тофу. Заправте цю смакоту нежирним йогуртом. Смачного!

Сподіваємося, вам сподобалися наші ідеї. А для тих, хто не хоче витрачати час на приготування сніданків, є чудові пропозиції від ресторану корисної їжі NOA.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
23.04.2024 374
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Пять продуктов для красивого тела Пять продуктов для красивого тела

    В вопросе похудения строгие диеты помогают редко, а чаще они только ухудшают ситуацию. Лучше прибегать к правильному питанию, при этом включать в рацион отдельные продукты, которые помогают сбросить вес. Какие именно — расскажем ниже. 

  • Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество
  • Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука

    Av ресивери – це центральна складова аудіосистеми, яка забезпечує розшифровку та посилення сигналів. Вони надходять до неї з різних джерел, перетворюються та передаються на екран або колонки. Це своєрідний посередник між ноутбуком або програвачем та колонками. Саме тому без цього компонента зібрати хороший домашній кінотеатр просто нереально.

  • Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування? Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування?

    Невід'ємною частиною багатьох закладів громадського харчування є одноразовий посуд. Ресторани, кафе, кав'ярні і фудкорти не обходяться без паперових чи пластикових тарілок, салатників і стаканчиків. Такі вироби мають багато переваг, серед яких зручність, практичність, гігієнічність і безпека. Щоб заощадити час та кошти, закладам громадського харчування варто купувати одноразовий посуд оптом.

  • Где купить косметологическую тележку Где купить косметологическую тележку

    Каждый косметолог знает, насколько важно иметь качественное и удобное оборудование для работы. Тележка для косметолога (https://beauty-market.com.ua/g4998769-kosmetologicheskie-telezhki) – это незаменимый атрибут, который помогает держать все необходимые инструменты и материалы под рукой. В этой статье мы рассмотрим, где можно приобрести косметологическую тележку, какие аспекты нужно учитывать при выборе и почему стоит обратить внимание на определенные магазины.