<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
23.04.2024 303

Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

Що буде з організмом, якщо регулярно уникати сніданку?

Коли ми щоранку споживаємо здорову їжу, то стаємо менш схильними до різних хронічних недугів. А саме, серцевих захворювань, підвищення рівня холестерину, підвищення артеріального тиску, ризику ожиріння, цукрового діабету, захворювання травної системи тощо. Це тому, бо на наш внутрішній годинник впливає на час прийому їжі. Корисний сніданок повинен складатися з таких продуктів:

- Цільнозернові каші;

Овочі, фрукти;

Кисломолочні продукти;

М’ясо птиці, риба;

Яйця.

Урізноманітнити сніданки, на жаль, не завжди виходить. Щоб не починати кожен ранок зі звичайної вівсянки, ми підготували для вас добірку корисних сніданків, які будуть до вподоби не тільки дорослим членам родини, а і дітям.

П’ять найкорисніших сніданків, які можна швидко приготувати

1. Омлет з зеленню. Такий сніданок є дуже ситним, тож не буде виникати бажання перекусити якоюсь шкідливою їжею. Такий набір продуктів багатий на білок та клітковину.

2. Гречана каша з молоком. Ця страва містить невелику кількість калорій, тому стане ідеальним початком дня для бажаючих схуднути. Містить білок і дуже важливі для організму мінеральні речовини: йод, залізо, фосфор, кальцій.

3. Оладки з кабачків. Ідеальним сніданком стануть смачні оладки з кабачків і моркви, які замінять калорійні деруни. Замість білого пшеничного борошна для страви можна використовувати житнє або вівсяне. Це не тільки низькокалорійна страва, а і дуже корисна. Вона містить низку корисних речовин, необхідних для забезпечення нормальної життєдіяльності: калій, натрій, цинк, фосфор, магній, залізо, кальцій та інші.

4. Ще один сніданок з розряду ситних, для тих, хто має інтенсивно працювати. Шматочок відвареної курячої грудки, нежирний сир, лист салату, помідор і скибочка цілозернового хліба.

5. Салат з авокадо - сніданок, який містить білок і корисні жири, що є відмінним початком робочого дня. Дрібно нарізаний плід авокадо змішайте з відвареним яйцем та тертим сиром моцарелою або тофу. Заправте цю смакоту нежирним йогуртом. Смачного!

Сподіваємося, вам сподобалися наші ідеї. А для тих, хто не хоче витрачати час на приготування сніданків, є чудові пропозиції від ресторану корисної їжі NOA.

Оценка материала:

5.00 / 3
Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
23.04.2024 303
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний
  • Як вибрати принт на блокнот Як вибрати принт на блокнот

    Блокнот, що має відповідний принт з брендом компанії, представляє собою один із видів друкованої поліграфічної продукції, що дуже розповсюджений. Він ідеально підходить для робочих та особистих записів, створення нотаток та нагадувань, стаючи важливим елементом іміджевої стратегії будь-якої оновленої компанії. Вироби з персоналізованим дизайном можна подарувати широкому колу осіб: колегам, керівництву, партнерам, постачальникам, клієнтам та іншим зацікавленим сторонам.