НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч стане найхолоднішою: яку погоду в Україні очікувати 27 листопада  Деякі рішення Байдена щодо України можуть допомогти Трампу, - Bloomberg  У РФ стурбовані економічними витратами на продовження війни в Україні, - ISW  Як зберегти очищену картоплю, щоб вона не потемніла  На Марсі вода могла бути ще раніше, ніж вважалося: вчені дослідили найстаріший марсіанський метеорит  В Україну йдуть дощі та мокрий сніг: де і коли буде мокро  Погода в Україні різко зміниться: готуйтеся до снігу та морозіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2024 348

Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою

Соковитий, ароматний, легкий, трохи гострий салат чудово доповнить м'ясні та рибні страви.

Хрумкий салат із огірка, солодкого перцю та моркви, а заправка із соєвого соусу, часнику, оливкової олії та лимонного соку зробить смак страви пікантним. Пише ТСН. 

Інгредієнти

огірок свіжий - 1 шт.

перець солодкий - 1 шт.

морква - 1 шт.

часник - 1 зубчик

соєвий соус - 1,5 ст. л.

Цукор - 0,5 ч. л.

лимонний сік - 1 ч. л.

олія оливкова - 2 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

насіння кунжуту - 2 ч. л.

  1. Насіння кунжуту обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
  2. Овочі вимийте. Моркву очистіть, а у перцю видаліть насіння. Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Огірок та перець наріжте тонкою соломкою. З'єднайте всі овочі.
  3. Для заправки в мисці змішайте соєвий соус, цукор, чорний мелений перець, лимонний сік, оливкову олію, часник, видавлений через прес, і сіль. Перемішайте. З'єднайте з овочами, знову перемішайте.
  4. Викладіть у салатник і посипте обсмаженим кунжутом.

Поради:

Оливкову олію можна замінити соняшниковою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2024 348
Еще материалы раздела «Суспільство»