НОВИНИ ДНЯ: Німеччина створить модернізовані ракети Taurus: які характеристики  Когнітивна війна Кремля: як Путін готує ґрунт для небезпечних переговорів на своїх умовах  "Дирку від бублика отримаєте, а не Україну": Мельник в ООН різко відповів Росії  Вогняний Кінь не пробачить: в яких кольорах не можна зустрічати Новий 2026 рік  “Ми реалісти”: Зеленський зробив відверту заяву про повернення Криму та вступ до НАТО  Як зустріти 2026 рік Вогняного Коня: святковий стіл та подарунки  Зеленський попросив США допомогти провести вибори в Україні за "60–90 днів"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.04.2024 392

"Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів

Суддя шоу "МастерШеф" та кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом глазурі на паски, яка дуже швидко готується. До того ж вам не доведеться купувати багато продуктів, адже для неї потрібно усього два інгредієнти.

fotoram_io__3__9c3c0884714b3a2efd43b9336919a280_650x410_30.03.24

Як зробити глазур на паски з рецептом Ектора, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на відео, яким кулінар поділився в Instagram.

Як приготувати глазур на паски

"Великдень вже зовсім скоро. Тож якщо ви шукаєте рецепт ідеальної глазурі для пасочок - я вже підготував його для вас", - розповів Хіменес-Браво.

За його словами, ця глазур не тільки красива, а ще й дуже смачна. Секрет в одному з її інгредієнтів. Вам знадобляться такі продукти:

  • 130 грамів згущеного молока
  • 60 грамів сухого молока.

Готується така глазур дуже просто. Спочатку просійте сухе молоко у миску. Потім додавайте до нього згущене. Вимішуйте вінчиком.

Коли продукти повністю вимішаються, вони будуть мати однорідну консистенцію. На цьому все, глазур готова. Просто наносьте її на паски та прикрашайте так, як вам хочеться.

"Це дуже просто і швидко", - наголосив Ектор.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Швидка" глазур на паску від Ектора з "МастерШеф". Готується усього з двох інгредієнтів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.04.2024 392
Еще материалы раздела «Суспільство»