<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
29.04.2024 190

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

a42a339558acb8a7194c8e944abeb3b2_29.04.24

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 29 квітня до 5 травня? Пише ТСН. 

Овен

Можна – і потрібно – призначати ділові зустрічі та переговори: вони виявляться вдалими у всіх сенсах, але найуспішнішою стане фінансова тема – в ній вдасться досягти максимально вигідних домовленостей.

Телець

Можна вирушати в будь-які робочі поїздки – вони виявляться вдалими в усіх сенсах: угоди та контракти, які вдасться укласти та підписати у цей час, принесуть солідні дивіденди.

Близнята

Не можна допускати, щоб властиві представникам знака подвійність і мінливість дозволили їм упустити важливі професійні шанси, які в цей час нададуть їм зірки – це буде непробачно.

Рак

Не можна зупиняти роботу над проєктом, до завершення якого залишилося всього кілька кроків: якщо зараз дати слабину, згодом доведеться починати все спочатку, а винагороду можна вважати втраченою.

Лев

На перший план вийде рутинна робота, яку, незважаючи на те, що вона малоцікава і втомлива, все ж таки необхідно зробити, інакше на повноцінну зарплату можна не розраховувати.

Діва

Презентація нового професійного проєкту виявиться максимально успішною, тому якщо у представників знака існують такі плани, їх необхідно втілювати в життя саме цього тижня.

Терези

Щоб досягти важливої професійної – і, відповідно, фінансової – мети, необхідно визначитися з пріоритетами, зайнявшись спочатку найважливішими, а менш значні залишити на потім.

Скорпіон

Успіх чекає на представників знака у всіх сферах життя, але особливу увагу зірки рекомендують звернути на галузь фінансів: цього тижня можна буде перейти на новий – вищий – матеріальний рівень.

Стрілець

Представникам знака потрібно бути готовими до того, що їм запропонують вищу посаду або нове місце роботи: звичайно, це вимагатиме певних зусиль, але вища зарплата їх виправдає.

Козоріг

Фінансовий успіх можуть принести нові зустрічі: людина, з якою в цей час познайомляться представники знака, зможе допомогти їм отримати вигідне замовлення або контракт із гарною сумою угоди.

Водолій

Матеріальний добробут цього тижня багато в чому залежатиме від красномовства представників знака: їм необхідно буде переконати начальство, що вони найкраще впораються з новим проєктом.

Риби

Ухвалюючи рішення з ділових – та фінансових – питань – бажано спиратися лише на свій професійний досвід, а заразом і інтуїцію: ніхто з навколишніх ділової поради не дасть.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
29.04.2024 190
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»