<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
30.04.2024 252

Ремонт "синьої" гілки київського метро обіцяють закінчити до осені

Між станціями київського метрополітену "Деміївська" та "Либідська" почали демонтувати залізобетонні конструкції вздовж тунелю.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Наразі, для прискорення виконання робіт, спеціалісти провели часткове розкриття тунелю, а саме влаштували технологічний отвір для транспортування назовні демонтованого колійного бетону і подання необхідних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Наразі здійснюють розробку котловану з кріпленням третього ярусу, очищення залізобетонних поверхонь та видалення демонтованого бетону. Крім того, проводять хімічне закріплення ґрунтів затунельного масиву, підготовку поверхні тунелю для додаткового підсилення.

Київський метрополітен наголошує, що причиною аварії на "синій гілці" є помилкові та неякісні проєктні рішення під час будівництва.

У повідомленні зазначають, що роботи можуть закінчити до кінця літа 2024 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ремонт "синьої" гілки київського метро обіцяють закінчити до осені 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
30.04.2024 252
Еще материалы раздела «Столиця»