НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
20.05.2024 435

Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби?

Здавалось би, ну що тут складного - 2 рази на день ретельно чистити зуби? Але досі хто вважає, що одного разу, вранці, буде достатньо. Якщо людина не любить чистити зуби перед сном, то дуже скоро її може спіткати декілька неприємних наслідків такого кроку. У стоматології в Бучі постійно нагадують, що профілактика набагато краще і дешевша, ніж лікування.

Як чищення зубів допомагає запобігти розвитку карієсу?

Бактерії, які ховаються у заглибленнях зубів, живляться крохмалем та цукрами з вживаної нами їжі. А натомість виробляють кислоти, які руйнують зубну емаль. Це такі кислоти, як мурашина, пропіонова, масляна. Якщо вчасно не позбутися шкідливих мікроорганізмів, то на місці пошкодженої емалі може виникнути карієс. І запускається ланцюгова реакція:

- карієс проникає вглиб зуба;

пошкоджується нервова тканина зуба;

втрата зуба.

А чищення зубів покращує виділення слини, яка допомагає розщеплювати їжу та сприяє утворенню здорового середовища у ротовій порожнині.

Як м'який наліт, який утворюється на зубах, може викликати пародонтоз?

Регулярне чищення зубів допомагає запобігти накопиченню зубного нальоту. Наліт це липка плівка, яка утворюється зі слини та залишків їжі. У такому середовищі полюбляють знаходитися шкідливі мікроорганізми. Які розмножуються та викликають захворювання ясен.

Відбувається руйнування тканин, що тримають зуби. І це все може закінчитися дуже плачевно для зубів. Так само наліт може перерости у зубний камінь, який теж здатний заподіювати шкоду тканинам ясен і поверхні зубів. А при регулярному чищенні зубів наліт, поки він ще м'який, легко видалити за допомогою зубної щітки.

Неприємний запах з рота

Що може бути гірше, як відчувати неприємний запах з рота людини, із якою спілкуєшся? А спілкування це основа любих соціальних відносин. Щоб на ґрунті цього не отримати низьку самооцінку, приділяйте достатньо уваги ротовій гігієні.

Чи може чищення зубів впливати на розвиток інфаркту у людини?

Вченими вже доведено, що у людей, які чистять зуби менше, ніж 2 рази на день, на 70 % збільшується ймовірність захворіти на серцево-судинних хвороби. На їх думку, всьому виною бактерії, які засмічують ротову порожнину при неякісному догляді. Ці бактерії здатні викликати будь-які запалення, які мають негативний вплив на судини. А хворі, засмічені судини це відкритий шлях до хвороб серця, таких як інфаркт. Так саме це стосується і цукрового діабету. Як вважають лікарі, однією із причин появи діабету, є хворі судини.
Отже, коли наступного разу візьмете до рук зубну щітку, знайте, що ви не просто чистите зуби, а захищаєте своє тіло від серйозних хвороб. Також дуже важливим є профілактичний огляд у стоматолога 2 рази на рік. Можна це зробити у клініці Dentaderm.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які наслідки будуть, якщо не чистити зуби? 5.00 5 2
Прес-релізи / Товари та послуги
20.05.2024 435
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • Пять продуктов для красивого тела Пять продуктов для красивого тела

    В вопросе похудения строгие диеты помогают редко, а чаще они только ухудшают ситуацию. Лучше прибегать к правильному питанию, при этом включать в рацион отдельные продукты, которые помогают сбросить вес. Какие именно — расскажем ниже. 

  • Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество Телевизоры Гейзер в Украине: доступные цены и высокое качество
  • Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука Високо потужні av ресивери yamaha для справжніх поціновувачів звука

    Av ресивери – це центральна складова аудіосистеми, яка забезпечує розшифровку та посилення сигналів. Вони надходять до неї з різних джерел, перетворюються та передаються на екран або колонки. Це своєрідний посередник між ноутбуком або програвачем та колонками. Саме тому без цього компонента зібрати хороший домашній кінотеатр просто нереально.

  • Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування? Який одноразовий посуд вибрати для закладів громадського харчування?

    Невід'ємною частиною багатьох закладів громадського харчування є одноразовий посуд. Ресторани, кафе, кав'ярні і фудкорти не обходяться без паперових чи пластикових тарілок, салатників і стаканчиків. Такі вироби мають багато переваг, серед яких зручність, практичність, гігієнічність і безпека. Щоб заощадити час та кошти, закладам громадського харчування варто купувати одноразовий посуд оптом.

  • Где купить косметологическую тележку Где купить косметологическую тележку

    Каждый косметолог знает, насколько важно иметь качественное и удобное оборудование для работы. Тележка для косметолога (https://beauty-market.com.ua/g4998769-kosmetologicheskie-telezhki) – это незаменимый атрибут, который помогает держать все необходимые инструменты и материалы под рукой. В этой статье мы рассмотрим, где можно приобрести косметологическую тележку, какие аспекты нужно учитывать при выборе и почему стоит обратить внимание на определенные магазины.