<
НОВИНИ ДНЯ: Nvidia стала найдорожчою компанією у світі завдяки буму штучного інтелекту  Де базуватимуться передані Україні F-16: у США зробили заяву  Молочний коктейль із полуницею: три рецепти простого літнього напою  Коли Івана Купала 2024 року за новим календарем: чи змінилася дата, традиції та обряди  Нова хвиля спеки мчить до України: розжарить до +36°  Мобілізаційний вік можуть знизити: нардеп шокував заявою  Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної стравивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
01.06.2024 396

Рівень англійської Upper-Intermediate: які знання і навички для нього потрібні

Ступінь володіння іноземними мовами оцінюється за шкалою CEFR, яка представляє загальноприйнятий стандарт в країнах Європи. Рівень Upper Intermediate – це етап, коли людина має сталі навички та достатній словниковий запас, який дозволяє вільно спілкуватися в оточенні носіїв англійської. Щоб опанувати такий рівень, буде недостатньо регулярно відвідувати сайт English Blog, бо мова йде про досить серйозну підготовку, яку можна пройти тільки на онлайн-курсах чи в офлайн-форматі за допомогою професійних наставників.

Що передбачає рівень англійської B2

Якщо рахувати з самого початку, то це п’ятий рівень за шкалою CEFR, який передбачає поглиблені навички. На цьому етапі людині під силу:

- підтримати діалог на будь-яку тему;

впевнено висловити свої бачення якихось подій;

комфортно почуватись під час спілкування на побутові теми;

читати англомовну літературу;

розуміти зміст кінофільмів чи іншого контенту, не звертаючи увагу на субтитри;

знаходити спільну мову з колегами по роботі та успішно виконувати свої обов’язки.

Володіючи англійською на такому рівні, з’являються реальні шанси претендувати на сертифікат міжнародного зразка. Зазвичай b2 є прохідним балом при працевлаштуванні в більшості перспективних компаній, де вимагається достатньо добре знати мову міжнародного спілкування. Рівень англійської Upper Intermediate означає, що людина має не просто достатній словниковий запас, а майстерно володіє ним як засобом виразу своєї індивідуальності в глобальних масштабах.

Що вивчають на рівні Upper Intermediate

image1_01.06.2024

Взагалі програма передбачає велику кількість тем, серед яких багато уваги приділяється повторенню та поглибленню знань з минулих рівнів. Отже, перебуваючи в стані опанування, учень повинен:

вміти маніпулювати різними частинами мови та правильно розставити їх у реченні;

з легкістю розпізнавати такі конструкції, як форми дієслів Future та Past, застосовувати їх під час розмови та письмово;

розумітися на умовних реченнях, вільно будувати та користуватися ними під час звичайного спілкування;

знати основні правила вживання модальних дієслів;

правильно формулювати та використовувати речення у пасивах;

вміти конвертувати пряму мову у непряму чи навпаки;

будувати речення, у яких присутні підрядні частини.

Щоб досягти бажаного ефекту по програмі, людині у дорослому віці знадобиться не менш як 200-260 годин. Інтенсивний навчальний процес передбачає регулярні практичні заняття для закріплення методичних матеріалів. Саме своєчасне звернення до тем, які були недостатньо опановані, допомагає якнайшвидшому досягненню позитивних результатів.

Як розвивати набуті навички

Непоганим методом для вдосконалення володіння англійською стане регулярне читання. При цьому дуже важливо обирати літературу, яка імпонує за жанром. Тоді людина буде намагатись до кінця зрозуміти наведені думки та зможе більш активно вмотивувати сама себе.

Якщо комусь більш цікаво переглядати англомовні канали чи сторінки у соціальних мережах, то це стане чудовим приводом, щоб покращити свій рівень англійської. Ще більше користі принесе спілкування з кимось з друзів, які мешкають в англомовних країнах та не відчувають дискомфорту у повсякденному житті через недостатнє володіння мовою.

Досягнувши upper intermediate, потрібно якомога більше писати. Можна вести щоденники або складати коментарі на різноманітних форумах чи сайтах, які відповідають індивідуальним нахилам.

У підсумку здобуття рівня зазначає, що людина пройшла значний освітній шлях та в змозі беззаперечно довести, що її англійська ніяк не гірша за ту, на якій розмовляють за кордоном.

Оценка материала:

5.00 / 3
Рівень англійської Upper-Intermediate: які знання і навички для нього потрібні 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
01.06.2024 396
Еще материалы раздела «Товари та послуги»