<
НОВИНИ ДНЯ: Вареники з вишнею: класичний рецепт легендарної страви  20 червня в Україну прийде похолодання: де знизиться температур  Скільки будинків у Києві не відключають від світла: дані ДТЕК  "Наші ресурси скінченні": Клімкін висловився, за яких умов можна буде починати переговори з Росією  Україну 20 червня накриють грози, подекуди град та шквали  Вступна кампанія 2024. Головні правила, про які має знати кожен абітурієнт  Ціни зростуть: скільки коштуватимуть пачка сигарет і стіків до 2028 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.06.2024 607

Ймовірні град та шквал: синоптик розповіла, якою буде погода 4 червня в Україні

За словами Діденко, увесь тиждень буде в Україні теплим, до спеки.

1d15a98c1493ea3bb37d83a6f081443f_04.06.24

Синоптик Наталка Діденко прогнозує 4 червня у західних та північних областях України короткочасні дощі, грози, є ймовірність граду та шквалу.

"У другій половині дня 4-го червня може накрити нестійкою грозовою погодою Одещину та значну частину центральних областей, окрім Дніпра з районами і Полтавщини", - написала вона. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її словами, на сході серйозні опади малоймовірні, хіба що по Харківщині та Луганщині "заблукають якість локальні дощі". На Запоріжжі, Донеччині, в Криму та в більшості районів Миколаївщини передбачається завтра суха спекотна погода.

Температура повітря в Україні 4-го червня буде високою, до спеки, на півдні, сході та в центральній частині, вдень +26+33 градуси. На півночі впродовж дня помірніше, +25+28 градусів. На заході України очікується повітря відчутно свіжішим, +22+25 градусів.

"У Києві 4-го червня - короткочасні періодичні дощі, грози, при грозі можливий град та шквал! Температура повітря коливатиметься в столиці поблизу чудових комфортних +25 градусів", - повідомила вона.

За її словами, увесь тиждень буде в Україні теплим, до спеки.

"А ось з наступного понеділка, з 10-го червня, відчутно знизиться температура повітря в західних, північних та центральних областях, вдень буде +17+22 градуси", - додала Діденко.

Погода в Україні - деталі

Над більшою частиною території України на цьому тижні буде мінлива хмарність, трошки з дощами, але не виключається можливість повторення учорашньої потужної зливи з градом, що була зокрема вчора в Києві. Про це в коментарі УНІАН розповіла синоптикиня Українського гідрометцентру Наталія Птуха.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ймовірні град та шквал: синоптик розповіла, якою буде погода 4 червня в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.06.2024 607
Еще материалы раздела «Суспільство»