<
НОВИНИ ДНЯ: Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Автомобіль, який Путін подарував Кіму, має південнокорейські запчастини, - Reuters  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Рецепт кабачкових млинців на молоці  Археологи знайшли унікальні стародавні гробниці у Південній Кореї  У РФ хочуть повернути смертну кару: достатньо лише указу Путіна  “Бронь” на папері не відображається в “Резерв+”: що робитивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
28.06.2024 341

Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.

Особливості комплектів

Це приблизний перелік речей, який знадобиться дитині в день виписки, а також просто в перші дні життя. Серед інших:

- боді;

сорочечка;

шкарпетки;

рукавиці (так само називаються "царапками");

шапочка (щільність залежить від сезону).

На виписку, звісно ж, додатково потрібно буде купити конверт, щоб малюк міг почуватися в цілковитій безпеці та комфорті.

Важливо звертати увагу на той сезон, у якому народилася дитина. Наприклад, якщо це весна або літо, варто вибрати нещільну тканину, яка буде добре пропускати повітря. Якщо ж малюк народився взимку або восени, одяг має бути утепленим, пристосованим до морозної погоди.

Хлопчикам у післяпологовому відділенні до виписки часто збирають такі набори:

боді на кнопках і з довгим рукавом;

пінетки;

сорочечки;

царапки;

комбінезон;

чоловічки із закритими ручками;

шапочки;

штанці.

Одяг, який носитиме малюк, перебуваючи в пологовому відділенні, може бути досить тонким, адже в лікарні завжди підтримується оптимальний температурний рівень. Перегрівати дитину небажано, тому утеплені речі потрібно надягати тільки в холодну пору року і тільки перед безпосереднім виходом на вулицю.

Стандартні розміри одягу для новонароджених хлопчиків

У багатьох молодих матусь, які збираються заздалегідь купувати одяг малюкові, часто виникають складнощі з тим, який же розмір вибрати. У цьому питанні зможе допомогти контролюючий гінеколог, адже він спостерігає вагітність уже досить довго, щоб можна було назвати принаймні приблизний зріст.

Практика показує, що найчастіше обирають серед костюмів на виписку для хлопчика обирають 56 розміру, але можуть бути й винятки.

Підбираючи боді та костюмчики, варто придивитися до вітчизняних виробників, які готові запропонувати якісні речі за доступною вартістю.

84848_28.06.2024

Вибір тканин

З перших годин життя немовляти, йому необхідно забезпечити максимальний комфорт, адже шкіра новонародженого дуже ніжна. Ось чому вибір тканин для готового набору на виписку для хлопчика відіграє величезне значення. Сьогодні на ринку пропонується достатня різноманітність натуральних тканин:

плюш - дуже приємна на дотик ворсиста тканина;

інтерлок - м'який трикотаж із натуральних волокон;

бавовна - екологічно-чисте волокно рослинного походження;

- кулір - дихаюча тканина на основі бавовни, що створює ефект кондиціонування.

Жодна з перерахованих тканин не викличе у крихітки подразнення на шкірі або інших алергічних реакцій. Всі вони дуже ніжні, тому немовляті точно буде в них зручно.

Який колір підібрати для хлопчика

Сьогодні в дитячих інтернет-магазинах представлено величезне різноманіття кольорів і візерунків, проте фахівці не рекомендують зупиняти свій вибір на яскравих відтінках. Вони можуть дратувати свідомість малюка і погіршувати якість сну.

Для новонароджених хлопчиків найчастіше вибирають білий одяг, бірюзовий, блакитний, бежевий, бежевий і навіть сірий. У продажу часто представлені як прості однотонні моделі, так і з малюнками.

І все ж головним критерієм була і залишається зручність. Одяг на виписку для хлопчика має бути з просторою горловиною, з кнопочками на животі та швами назовні. Якщо дитині комфортно, то й батькам буде спокійно.

Оценка материала:

5.00 / 3
Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка 5.00 5 3
Прес-релізи / Товари та послуги
28.06.2024 341
Еще материалы раздела «Товари та послуги»