Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт вишневого пудингу
Приготуйте вишневий пудинг із ніжним смаком як десерт, він стане окрасою вашого столу, в ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.
![1711862f1d8df9f61e943658d4c687b4_30.06.24](https://data.kontrakty.ua/cache/www/450,0/images/stories/FOTOS_NEW/1711862f1d8df9f61e943658d4c687b4_30.06.24.jpeg)
Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Вишня - 400 г
Борошно - 100 г
цукрова пудра - 2 ст. л.
яйця курячі - 3 шт.
молоко - 120 мл
вершки - 50 мл
ванільний цукор
вершкове масло
- Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.
- Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри і залийте тістом.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути і акуратно витягніть із форми.
Поради:
- Вишні можна купувати будь-які, як свіжі, так і заморожені.
- Вишневий пудинг можна посипати цукровою пудрою.
- Вершки та молоко використовуйте будь-якої жирності.