<
НОВИНИ ДНЯ: Кабачкова запіканка з курячим філе: рецепт нежирної літньої вечері  Успіння праведної Анни: коли будемо святкувати 2024 року, історія свята  Спека в Україні: у червні поверхня ґрунту нагрівалася до +69 °С – "Укргідрометцентр"  Путін вважає, що може виграти війну: деталі від ISW  Спаржева квасоля з овочами: рецепт корисного гарніру  На 4 липня прогнозують спеку до 38°, дощі та грози  Модифіковані ФАБ-500 дістають до будь-якої точки Харкова, - Синєгубоввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.07.2024 1259

Як приготувати вишневий клафуті

Вишневий клафуті – це французький десерт, схожий на пудинг або запіканку.

8c4b1154385d14506f1d1c93739397a7_02.07.24

Щоб приготувати його, вам знадобляться вишні, молоко з високим відсотком жирності, борошно, яйця та цукор. Викладіть вишні до форми, залийте їх рідким тістом і запікайте в духовці. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

вишні свіжі - 500 г

молоко 3,2% - 350 мл

яйце - 4 шт.

борошно - 130 г

крохмаль - 1 ст. л.

Цукор - 100 г

цукор ванільний

сіль - щіпка

пудра цукрова

масло вершкове для змащування форми

  1. Вишні промийте під проточною водою і видаліть кісточки. Просушіть паперовим рушником, засипте крохмалом і перемішайте.
  2. Яйця злегка збийте з цукром і сіллю. Додайте борошно, перемішайте та влийте потроху молоко. Додайте ванільний цукор і ще раз усе добре перемішайте вінчиком (тісто вийде рідке).
  3. Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть на дно вишні та залийте приготовленим тістом.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-40 хвилин. Присипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  • Крохмаль використовуйте будь-який.
  • Вишні можна використовувати заморожені.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати вишневий клафуті 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.07.2024 1259
Еще материалы раздела «Суспільство»