<
НОВИНИ ДНЯ: Час Х дедалі ближче: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК до 16 липня  Трамп був за 4 см від смерті: експерт пояснив, чому стрілець промахнувся  Як засолити огірки за 30 хвилин  NASA показало цікаве зіткнення пари галактик у формі пінгвіна та яйця  Сестра Софії Ротару відповіла, де перебуває співачка під час війни, та чи спілкується вона з нею  Прорив РФ на Харківщині: Зеленський відповів, чи не шкодує про звільнення Залужного  Курячі стегна в маринаді на мангалі: рецепт для пікнікавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.07.2024 146

Сестра Софії Ротару відповіла, де перебуває співачка під час війни, та чи спілкується вона з нею

Ауріка Ротару запевнила, що в артистки все добре.

5054e4cad344fb078259a6582e492f3d_16.07.24

Молодша сестра Софії Ротару - Ауріка Ротару – відповіла, де перебуває співачка під час війни та чи спілкується вона з нею. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Софія Михайлівна від початку повномасштабної війни майже не виходить на зв'язок. Час від часу вона публікує дописи в Instagram, де або вітає українців із важливими святами, або реагує на жахливі злочини окупантів. Однак про своє особисте Софія Ротару взагалі нічого не розповідає.

Ауріка Ротару в інтерв'ю Аліні Доротюк відповіла, що спілкується зі старшою сестрою. Вона може запевнити, що в неї все гаразд. Утім, конкретніше Ауріка розповідати не може. Також вона не стала розкривати, де зараз перебуває виконавиця.

"Так, ми підтримуємо зв'язок. І єдине, що я можу сказати, що вона здорова і в неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду", - відповіла Ауріка.

Що цікаво, раніше сестра Софії Ротару не приховувала місцеперебування артистки. У жовтні 2023 року вона говорила, що співачка разом із сином Русланом живе у своєму будинку під Києвом.

Нагадаємо, востаннє Софія Ротару виходила на зв'язок 8 липня. Тоді російські окупанти цинічно обстріляли ракетами дитячу лікарню "Охматдит". Співачка засудила жахливий злочин загарбників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сестра Софії Ротару відповіла, де перебуває співачка під час війни, та чи спілкується вона з нею 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.07.2024 146
Еще материалы раздела «Суспільство»