НОВИНИ ДНЯ: Кукурудза в духовці в фользі, запечена в рукаві, на грилі - як смачно приготувати  Коли в Україні спаде спека та прийде похолодання  У Німеччині запропонували позбавити деяких українців соцдопомоги  Гострої потреби у зниженні мобілізаційного віку немає, - Міноборони  У більшості регіонів України 29 липня дощитиме, вдень до +34°  У Почаївській лаврі під час господарювання УПЦ МП пропали ікони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 липня – 4 серпнявсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
29.07.2024 2017

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 липня – 4 серпня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

afa63154617bd4a0eccc1d942c0fa06d_29.07.24

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день у день не доводиться. На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 29 липня до 4 серпня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Овен

Небажано братися за реалізацію фінансових проєктів, націлених на перспективу – довести їх до ладу в цей час однаково не вдасться, а отже очікуваного прибутку вони не принесуть.

Телець

Велика ймовірність того, що складеться сприятлива ситуація для професійних успіхів, які незабаром призведуть до зростання доходів і, як наслідок, добробуту – не можна згаяти шанс.

Близнята

Складуться напрочуд сприятливі обставини для купівлі та продажу нерухомого майна: придбане служитиме довгі роки, а продане вдасться збути більш ніж вдало – за найвигіднішою ціною.

Рак

Прибуток, який можуть одержати в цей час представники знака, прийме будь-який «образ»: несподіваної премії, виписаної начальством на честь колишніх заслуг, цінного подарунка та навіть виграшу у лотерею.

Лев

Представникам знака, які обіймають керівні посади, можна – і потрібно – ухвалювати кадрові рішення: новий співробітник, прийнятий на роботу в цей час, дозволить компанії розбагатіти.

Діва

Не варто проходити повз людей, які потребують допомоги: не надавши її, вони дуже швидко пошкодують про власну байдужість та бездіяльність, але виправляти ситуацію буде вже пізно.

Терези

Секрет професійного – а, як наслідок, і фінансового – успіху буде в цей час полягати в тому, щоб працювати над одним, найважливішим завданням, а не розпорошуватись на безліч другорядних.

Скорпіон

Небажано дозволяти іншим людям користуватися своїми ідеями та задумами: розповідати про них можна лише після того, як вони будуть успішно втілені у життя, а доти краще промовчати.

Стрілець

Представникам знака не завадить частка розумної економії, яка дозволить не тільки заплатити за рахунками, але вкладеться в наявні ресурси, дотягнувши до наступних фінансових виплат.

Козоріг

Будь-які переговори, які передбачають фінансовий прибуток, бажано проводити в максимально неформальній атмосфері – так ділових партнерів легше буде схилити на свій бік.

Водолій

Не найсприятливіший час для укладання важливих угод і підписання серйозних контрактів, розрахованих отримання дивідендів: результат, якого від них очікують, може бути протилежним.

Риби

Ухвалення важливого рішення, пов'язаного з фінансами, краще відкласти: цього тижня буде складно відокремити правильні докази від неправильних, що призведе до прикрої помилки і, як наслідок, матеріальних втрат.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 липня – 4 серпня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
29.07.2024 2017
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»