НОВИНИ ДНЯ: Візит спецпредставника Трампа до України вже готують, дата визначена, - МЗС  Грибна підлива: рецепт смачного додатку до страв  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 грудня  Погода знову вражає: якими будуть вихідні в Україні  Чи потрібні парасольки? Якої погоди чекати українцям на Різдво  На вихідних погода в Україні зіпсується  Вихідні будуть без морозів, але з опадами, вдень до +7°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.08.2024 9946

Як приготувати пишні та ніжні сирники: секретний інгредієнт, який радять додавати кулінари

Сирники — доволі популярна страва на сніданок. А завдяки лише одному секретному інгредієнту вони завжди будуть виходити у вас надзвичайно ніжними та пишними.

c1375c2fc980a879d048bdb3b48a7a56_22.08.24

Кулінари розповідають, що основний секрет пишних та ніжних сирників полягає в тому, щоб використовувати рисове борошно замість пшеничного. Всі інші компоненти додаються за рецептом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Так, для сирників на сніданок вам знадобиться 500 г сиру, 1 ч. ложка ванільного цукру, 50 г цукру, 1 яйце та 30 г рисового борошна. Всі ці продукти слід ретельно перемішати до однорідності, сформувати невеликі сирники та відправити їх на розігріту заздалегідь сковороду з вершковим маслом.

Щоб сирники вийшли смачними, їх потрібно обсмажувати з двох боків по три хвилини. А якщо ви любите більш пропечену страву з домашнього сиру, тоді можете ще й накрити сковороду кришкою.

Такі сирники можна подавати з кавою або чаєм. Також до цього варіанту сніданку чудово підходять варення, згущене молоко, сметана, мед тощо.

Також, кажуть кулінари, якщо у вас під руками не знайшлося рисового борошна, можете замінити його на манку або крохмаль. А щоб текстура сирників вийшла більш ніжною, сир перед вимішуванням тіста додатково перетирають через сито.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як приготувати пишні та ніжні сирники: секретний інгредієнт, який радять додавати кулінари 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.08.2024 9946
Еще материалы раздела «Суспільство»