НОВИНИ ДНЯ: Атакована авіабаза "Маринівка" - єдиний аеродром РФ з укриттями для літаків, - ЗМІ  Як може завершитися війна Росії проти України: прогноз президента Чехії  Чому переговори з Росією поки що марні: начальник штабу РДК відповів  Лінива лазанья на пательні: швидкий рецепт смачної страви  Нова дата: коли святкуємо Усікновення голови Івана Хрестителя — обведіть число в календарі  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Путін вже зовсім скоро буде змушений оголосити "таємну" мобілізацію — BILDвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.08.2024 228

Рулетики з кабачків із помідорами та сиром: рецепт легкої закуски

Рулетики з кабачків – це чудова літня закуска, яка підійде як для святкового столу, так і для повсякденного обіду чи вечері.

9d5b5b29e88a12068578c5c8714f224c_21.08.24

Кабачкові рулетики готують на основі кабачкових слайсів, які обсмажуються у яєчному клярі. А ніжну сирну начинку доповнять соковитий помідор і пікантний часник. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

кабачки молоді - 2 шт.

сир твердий - 100 г

сметана - 2 ст. л.

Борошно - 1 скл.

яйця курячі - 2 шт.

помідори - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

кріп свіжий

олія

  1. В окремій мисці збийте віночком яйця із сіллю.
  2. Твердий сир натріть на великій тертці.
  3. Помідори наріжте смужками.
  4. Кріп дрібно подрібніть.
  5. Кабачки промийте, обріжте хвостики та наріжте тонкими слайсами. Посоліть. З двох боків обваляйте в борошні, занурте у збите яйце і обсмажте на розігрітій сковороді з олією, з двох боків, до золотистої скоринки.
  6. Для начинки з'єднайте твердий сир, сметану, зелень, часник, видавлений через прес, перець чорний мелений і сіль. Перемішайте.
  7. На обсмажений кабачок викладіть сирну начинку, помідор і загорніть у рулетик.

Поради:

  • Сир використовуйте будь-який.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рулетики з кабачків із помідорами та сиром: рецепт легкої закуски 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.08.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»