Життя та Стиль
Суспільство
Яблучні кільця в тісті з корицею: десерт з ароматом осені
Якщо ви ще ніколи не куштували солодку теплу випічку з морозивом, настав час спробувати це неймовірне смакове поєднання.
Фудблогерка Jessie Jane Daye показала підписникам, як приготувати смачну та ароматну випічку до чаю. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Листкове тісто (заморожене) - 1 упаковання
Яблука (тверді) - 2-3 шт.
Цукор
Кориця
Розтоплене масло
Карамель
Ванільне морозиво
Приготування:
- Помийте яблука, наріжте їх кільцями та виріжте серединку;
- Розкачайте тісто та наріжте його тоненькими смужками;
- Кожну смужку тіста накрутіть на яблучне кільце;
- Викладіть яблучні кільця на деко;
- Зверху змастіть білком яйця і присипте корицею з цукром;
- Поставте у духовку розігріту до 180°C на 15 хвилин.
До столу подавайте випічку теплою, згори поклавши кульку з морозива та поливши карамеллю.