НОВИНИ ДНЯ: Я твердо стоятиму на боці України та наших союзників з НАТО – Гарріс  Прогноз погоди на вихідні: синоптики повідомили, чи відступить спека та попередили про опади в чотирьох регіонах  Синоптикиня повідомила, яка погода буде в Україні на День Незалежності  Спека не відступить? Синоптикиня дала прогноз на День Незалежності України  На вихідних в Україні збережеться спека  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапоравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.08.2024 442

Пиріжки з картоплею із лаваша: дуже швидкий рецепт

Якщо ви дуже любите пиріжки з картоплею, а часу чи бажання морочитися з тістом обмаль, вас завжди врятує лаваш. А начинку для швидких пиріжків приготуйте заздалегідь.

a30842e67ea0877f6a4d3703b4f32e00_24.08.24

Вам знадобляться лаваш, картопля, ріпчаста цибуля, яйце і сковорода. Подавайте ліниві пиріжки зі сметаною або соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Лаваш - 1 шт.

Картопля - 4 шт.

цибуля ріпчаста - 1 шт.

яйце куряче - 1 шт.

перець чорний мелений

сіль

  1. Цибулю почистьте, дрібно наріжте та обсмажте на олії до м'якості.
  2. Картоплю очистьте і вимийте. Наріжте на шматочки, залийте водою так, щоб вона трохи покрила картоплю. Варіть на середньому вогні від моменту закипання 20 хвилин. Потім воду злийте, картоплю розімніть у пюре, додайте обсмажену цибулю, кріп, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте і залиште трохи охолонути.
  3. Лаваш наріжте на смужки. На кожну покладіть начинку і загорніть у конверт. Вмочіть у яйце та обсмажте на розпеченій сковороді з олією на середньому вогні до золотавого кольору.

Поради:

  • За бажанням додайте до картоплі зелень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пиріжки з картоплею із лаваша: дуже швидкий рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.08.2024 442
Еще материалы раздела «Суспільство»