НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.08.2024 307

Більшість українців забувають про цей інгредієнт і не додають його до борщу: а даремно

Коли дивишся на яскравий та наваристий борщ, одразу з'являється апетит. Та, виявляється, один інгредієнт допоможе значно покращити смак улюбленої страви українців.

6cddcbd30e619b92e8dcb0cfeae720cb_30.08.24

Звичайно, до борщу традиційно подають шматок чорного хліба, часник, зелень, сметану, а ще апетитне українське сало. Від такого обіду точно ніхто не відмовиться. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

У кожного кулінара в різних регіонах України існують свої секрети, які допомагають зробити смак цієї страви ще більш насиченим, яскравим та незабутнім.

Однак, про один інгредієнт більшість або не чули, або просто забувають, коли варять борщ. А даремно, адже він робить смак першої страви настільки яскравим, що після такого вам не захочеться готувати по-старому. Йдеться про такий цікавий компонент як цукор.

Звичайно, цукор ми не додаємо до готової страви. Цей інгредієнт у невеликій кількості додається у процесі приготування борщу. А саме тоді, коли ви готуєте засмаження з помідорів, томатної пасти та буряків. Не потрібно брати надто багато, щоб не перебити смак основних компонентів — вистачить лише дрібки.

Чому так важливо додавати цукор до борщу? Річ в тому, що інколи смак томатної пасти чи помідорів недостатньо солодкий для цієї страви. А тому цукор допоможе розкрити всі відтінки смаку, зробити його більш яскравим.

Оценка материала:

5.00 / 1
Більшість українців забувають про цей інгредієнт і не додають його до борщу: а даремно 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.08.2024 307
Еще материалы раздела «Суспільство»