Життя та Стиль
Суспільство
Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви
Спробуйте приготувати смачний "Цезар" із креветками та дуже незвичною заправкою.
На сторінці eatinghealthytoday показали, як приготувати одну з численних варіацій улюбленого салату "Цезар". Хрусткі сухарики та соковитий айсберг, ідеально підсмажені креветки, пармезан і ніжний вершковий соус створюють гармонійне поєднання та багатство смаку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Яйця - 4 шт.
Авокадо - 2 шт.
Мед - 1 ч.л
Діжонська гірчиця - 1 ч. л
Сік половини лайму
Оливкова олія - 2 ст. л
Креветки
Салат
Сіль
Мед
Вершкове масло
Пармезан
Приготування:
- Зваріть яйця;
- У блендер покладіть яйця, авокадо, сік лайму, оливкову олію, сіль, гірчицю та трохи меду. Все змішайте до однорідної маси;
- На пательні підсмажте на вершковому маслі очищені креветки до золотистого кольору;
- У тарілку висипте подрібнений салат і креветки, додайте сухарики та заправте салат соусом із авокадо. Зверху натріть пармезан.
Поради:
Подавати треба з теплими креветками.
Смачного!
Цей салат стане чудовою вечерею під келих вина.