НОВИНИ ДНЯ: Трамп вказав на того, хто допоможе закінчити війну між Росією та Україною  Дуров таємно зустрічався із Путіним в Азербайджані - ексрозвідник РФ  Зеленський у вересні представить Байдену план перемоги. Його покажуть і Гарріс з Трампом  Мариновані баклажани: швидкий рецепт  Путін призначає своїх родичів на найвищі посади, - британська розвідка  Федоров озвучив вартість української ракети-дрона "Паляниця"  Зеленський: операція у Курській області - частина плану України, про який поговорю з Байденомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.08.2024 155

Сильвестр Сталлоне показав себе з дружиною в молодості та повідомив про важливе свято в родині

У старшої доньки зіркового подружжя був день народження.

1be950e666794a188f0a529873856a7c_28.08.24_1

Популярний американський актор Сильвестр Сталлоне розповів про особливе свято в його родині, а також потішив архівними світлинами. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Так, старша донька зірки бойовиків від акторки та моделі Дженніфер Флавін святкує день народження. Тож, у своєму фотоблогу актор ніжно привітав Софію зі святом. Знаменитість показав їхнє архівне фото, де він ще молодий з дружиною тримав зовсім маленьку донечку на руках. Також Сталлоне опублікував і фото, які були відносно нещодавно зроблені. Зокрема, артист продемонстрував, як Софія виростала і змінювалася з роками.

Також зірка Голлівуду адресував доньці теплі слова з привітаннями та побажаннями. Артист зазначив, які якості цінує в Софії, та наголосив, що з її появою світ став кращим.

"З днем народження, мою прекрасну донечку Софію! Це фото ніби вчора було зроблене. Ми так пишаємося щедрістю, креативністю та добром, який ти несеш у світ", - зазначив актор.

Нагадаємо, нещодавно день народження святкувала дружина Сильвестра Сталлоне. Актор ніжно вітав Дженніфер Флавін зі святом та показував, який вигляд його кохана мала в молодості.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сильвестр Сталлоне показав себе з дружиною в молодості та повідомив про важливе свято в родині 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.08.2024 155
Еще материалы раздела «Суспільство»