НОВИНИ ДНЯ: Синоптики повідомили, коли температура в Україні трохи підвищиться  Чи можливе введення миротворців в Україну: що говорять у владі  Печеня з грибами: український рецепт ситної страви в горщику  Морози накриють Україну: де буде найхолодніше  Біля Запоріжжя будують фортифікації в очікуванні російського наступу – The Economist  Чому заморозки не буде: Залужний надав докази, що Третя світова вже триває – до чого готова Україна та світ  В Україні не прогнозують опади на початку груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.09.2024 613

Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски

Для страви вибирайте невеликі баклажани.

389dc051bacd37c7a9833a74065d3bcc_01.09.24

Наріжте їх у формі віяла та пробланшуйте в киплячій воді. Для панірування використовуйте яйця і панірувальні сухарі. Баклажани виходять гарними і з хрумкою золотавою скоринкою. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Баклажан - 3 шт.

яйце куряче - 3 шт.

молоко - 1 ст. л.

Крохмаль - 1 ст. л.

паприка солодка мелена - 1 ч. л.

часник сушений - 1 ч. л.

сухарі панірувальні - 130 г

сіль

олія

  1. Баклажани помийте та очистьте. Розріжте вздовж на дві-три частини. Кожну частину знову розріжте на смужки, але не до кінця. Закип'ятіть воду, посоліть і відваріть від моменту закипання 1-2 хвилини. Перекладіть до друшляка, щоб стекла рідина.
  2. Для кляру: змішайте яйця з молоком, крохмалем, паприкою, часником. Додайте сіль і збийте віничком.
  3. Баклажани занурте в яєчну суміш та обваляйте в панірувальних сухарях з двох боків.
  4. Обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.

Поради:

  • Смажте баклажани у великій кількості олії.
  • Нарізати баклажани можна і кружальцями.

Оценка материала:

5.00 / 2
Хрумкі баклажани в паніруванні: рецепт смачної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.09.2024 613
Еще материалы раздела «Суспільство»