НОВИНИ ДНЯ: Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Війна може бути припинена "з дня на день": президент Чехії зробив гучну заяву щодо ударів по РФ  Росії стало складніше розраховуватися з Китаєм через затримки та великі комісії, - Reuters  Захід самостримується з допомогою Україні через побоювання ескалації з боку РФ, - генерал Ходжес  Названо точну дату, коли у Києві пройде довгоочікуваний дощ   Тривожна кнопка, "привабливі" укриття та три формати. Які правила роботи садочків в Україн  Повітряні сили показали, як льотчик Karaya нищить переправи у Курській областівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.09.2024 228

Названо точну дату, коли у Києві пройде довгоочікуваний дощ

Завдяки опадам у столиці стане прохолодніше.

Найближчими днями у Києві збережеться дуже тепла та суха погода. Однак вже наступного тижня у столиці очікується дощ. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За словами синоптиків, у найближчі кілька діб по Київщині пануватиме стабільна суха і спекотна погода зі значеннями температури до +31°.

"Лише наступної середи очікуємо невеликий короткочасний дощ", - повідомили в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, завдяки дощу сонце менше прогріватиме приземний шар повітря, тож і денні максимуми знизяться до +26.

"Не нехтуйте правилами поводження з відкритим вогнем, адже по території Києва та Київщини утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки", - додали в Укргідрометцентрі.

Похолодання у Києві - що відомо

Про зміну погоди у столиці говорить й відома синоптикиня Наталка Діденко. За її даними, у Києві спекотна погода триватиме ще кілька днів.

Зокрема, 31 серпня та 1 вересня у столиці буде все ще дуже тепло та навіть спекотно, температура повітря підніматиметься до +30...+32 градусів. Відчутніше зниження температури, за її словами, очікується з 3 вересня. Вона поділилася діаграмою, на якій видно, що 3 числа у столиці вже буде приблизно +22...+24 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названо точну дату, коли у Києві пройде довгоочікуваний дощ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.09.2024 228
Еще материалы раздела «Суспільство»