НОВИНИ ДНЯ: Літо затримається в Україні у вересні, але під кінець першого місяця осені можливі заморозки  Прем'єр Вірменії натякнув, що не хоче посередництва РФ на переговорах з Азербайджаном  Україна передала США список цілей для глибоких ударів ATACMS по Росії, - Умєров  Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Війна може бути припинена "з дня на день": президент Чехії зробив гучну заяву щодо ударів по РФ  Росії стало складніше розраховуватися з Китаєм через затримки та великі комісії, - Reuters  Захід самостримується з допомогою Україні через побоювання ескалації з боку РФ, - генерал Ходжесвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.09.2024 141

МОН оприлюднило деталі навчального року 2024/2025 у школах

В понеділок в Україні розпочнеться навчальний процес у школах.

fbca6c947c5776cecf7fcedf38320d82_01.09.24

Міністерство освіти і науки розповіло про організацію навчального року 2024/2025 в умовах воєнного стану. Школи розпочнуть навчання 2 вересня 2024 року і завершать його 30 червня 2025 року. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомляє пресслужба Міносвіти.

Рекомендації від МОН:

Перший урок: Рекомендується присвятити пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність.

Укриття: Школи мають забезпечити безпеку учасників освітнього процесу. Якщо немає захисних споруд, можна облаштувати тимчасові укриття в підвалах чи на перших поверхах навчальних закладів у зонах з помірним рівнем ризику.

Навчання: Передбачено можливість організації навчання в очній, змішаній, дистанційній формах, а також через екстернат, сімейне навчання та педагогічний патронаж. Мета – відновлення доступу до очної освіти там, де це можливо, і підвищення ефективності дистанційного навчання. У школах також повинні створювати умови для учнів-переселенців та тих, хто перебуває за кордоном.

Канікули: Школи мають самостійно визначити тривалість зимових канікул, враховуючи безпекові та погодні умови.

Нагадаємо, кореспондентка ТСН Інна Боднар розповідала, як в Україні готуються до нового навчального року.

Оценка материала:

5.00 / 1
МОН оприлюднило деталі навчального року 2024/2025 у школах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.09.2024 141
Еще материалы раздела «Суспільство»