НОВИНИ ДНЯ: Туреччина подала заявку до БРІКС у прагненні створити альянси за межами Заходу, - Bloomberg  Китай відповів на нові ядерні погрози Росії  Серпень 2024: як глобальне потепління вплинуло на погоду в Києві  У школах України будуть пацювати інспектори з безпеки: навіщо це потрібно  В Україні з вересня підняли акциз на пальне. Що буде з цінами на бензин  В ОП розкрили подробиці про нову українську балістичну ракету  Українців попередили про погіршення погоди: прогноз на вівторок, 3 вереснявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.09.2024 666

Українців попередили про погіршення погоди: прогноз на вівторок, 3 вересня

У низці регіонів очікуються грозові дощі.

3 вересня, частину України охоплять дощі з грозами. Проте все ж більша частина території належатиме сухій ясній сонячній погоді. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"3 вересня трохи буде в Україні дощів - на південному сході та в Криму, а ввечері вздовж смуги від Рівненщини до Чернівецької області", - написала вона.

Найнижчою завтра буде температура повітря у східних областях та на Дніпропетровщині й Полтавщині, вдень там прогнозують +26...29ºC. На решті території України очікується впродовж дня +29...+32ºC.

"У східних та центральних областях очікуються місцями пориви вітру до 15-20 метрів за секунду. Невелике зниження температури очікується 4 вересня", - попередила Діденко.

У Києві 3 вересня буде сухо, +29...+30.

Раніше синоптики повідомили, що у вересні середня місячна температура повітря в Україні прогнозується в межах 15-20 градусів (в Карпатах 13-14 градусів), що є на 2 градуси вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українців попередили про погіршення погоди: прогноз на вівторок, 3 вересня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.09.2024 666
Еще материалы раздела «Суспільство»