НОВИНИ ДНЯ: Коли сповільниться наступ росіян на Покровському напрямку: прогноз британської розвідки  Путін назвав "причину трагедії" в Україні  Боб левеш з квасолею: рецепт наваристого супу з Закарпаття  З'їзд Демпартії не допоміг Гарріс істотно відірватися від Трампа – соцопитування  В Україні змінили порядок мобілізації деяких військовозобов’язаних: про кого йдеться  Зниження призовного віку в Україні: військовий лікар відповів, наскільки молодою має бути армія  Смачніше за сирники: три рецепта українських ґомбовців з вишнями, полуницею та сливамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.09.2024 87

Синоптикиня назвала точну дату, коли у Києві стане свіжіше

Сьогодні у столиці ще буде 30-градусна спека.

Ще сьогодні, 3 вересня, у Києві триматиметься дуже тепла та навіть спекотна погода, а вже з середи температура у столиці дещо знизиться. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За її даними, у вівторок у Києві буде сухо, а стовпчики термометрів покажуть +29...+30 градусів.

"Невелике зниження температури очікується 4-го вересня", - повідомила експертка з погоди.

Погода в Україні - прогноз на 3 та 4 вересня

Ігор Кібальчич попередив, що у вівторок, 3 вересня, у Приазов'ї та центральних регіонах, а також вдень місцями на Харківщині пройдуть дощі з грозами, подекуди можливі шквали швидкістю 15–20 м/с.

У решті регіонів України істотних опадів не очікується. Вітер буде східним, 7-12 м/с. Температура повітря вночі у західних областях складе +12…+17 °С, на решті території +17…+22 °С. Вдень по всій Україні прогнозується +28…+33 °С, а на Закарпатті повітря прогріється до +35 °С.

На середу Ігор Кібальчич прогнозує нестійку погоду з опадами у центральних і південних регіонах, а також на Вінниччині. Подекуди очікуються сильні зливи з грозами. У решті областей переважатиме суха погода. Вітер буде південно-східним, 7-12 м/с. Температура повітря вночі прогнозується на рівні +17...+22 °С, а вдень досягне +27...+32 °С.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня назвала точну дату, коли у Києві стане свіжіше 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.09.2024 87
Еще материалы раздела «Суспільство»