НОВИНИ ДНЯ: Жителів низки регіонів України попередили про ожеледицю на дорогах у найближчу добу  Банки скоротили іпотечне кредитування українців  У Росії найбільша алмазна компанія заявила про кризу і закриття копалень  Путін уже лякає інші країни ударами: що говорить  Мокрий сніг і різкі перепади температури: яку погоду в Україні очікувати 23 листопада  У РФ припинили польоти половина літаків Airbus: у чому причина  Нові відстрочки, МСЕК та реєстр для військових. Як зміниться мобілізація в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.10.2024 600

Рецепт шарлотки з грушами

Шарлотка з грушами – це альтернатива всім улюбленій шарлотці з яблуками. Мінімум інгредієнтів, без олії та розпушувача - пиріг виходить легким та ароматним.

c6479091b4232a769d5b67149c8ac3e5_24.10.24

Змішайте борошно, яйця, цукор і мускатний горіх, залийте груші і відправте в духовку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Такий пиріг із абсолютно новим смаком стане чудовим доповненням до чашки чаю чи кави.

Інгредієнти

Груші - 300 г

борошно пшеничне - 150 г

яйця курячі - 3 шт.

цукор - 150 г

мускатний горіх мелений - щіпка

сіль - щіпка

цукрова пудра

  1. Груші вимийте та обсушіть паперовим рушником. Виріжте серцевину і наріжте часточками.
  2. У мисці змішайте яйця, цукор, сіль та мускатний горіх. Збийте міксером в пишну, світлу масу, додайте частинами просіяне борошно і акуратно лопаткою перемішайте тісто в один бік до однорідності.
  3. Форму для випікання вистеліть пергаментом. На дно викладіть груші, залийте тістом і розрівняйте лопаткою.
  4. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 35-40 хвилин.
  5. Готовий пиріг акуратно проведіть ножем між випічкою та бортиком форми. Переверніть його на блюдо так, щоб груші були зверху. Акуратно зніміть форму та пергамент, дайте охолонути і посипте цукровою пудрою.

Поради:

  • Готовність пирога перевірте дерев'яною шпажкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт шарлотки з грушами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.10.2024 600
Еще материалы раздела «Суспільство»