Життя та Стиль
Суспільство
Хрумкий запечений гарбуз: рецепт надзвичайно смачного гарніру
Спробуйте приготувати цей смачний та хрумкий запечений гарбуз, який стане чудовим гарніром до ваших страв.
Гарбуз — традиційний атрибут осінніх свят і неймовірно смачний та корисний продукт, який можна використовувати в різних стравах. На сторінці anny.cooking показали, як приготувати цікавий гарнір з гарбуза. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Гарбуз - 1 кг
Крохмаль - 1 ст.л
Олія - 4 ст.л
Перець
Сіль
Італійські трави
Орегано
Часник - 1 зубчик
Тимʼян
Пармезан
Приготування:
- Наріжте гарбуз і почистіть його від шкірки;
- Наріжте його кубиками;
- До нарізаного гарбуза додайте крохмаль і добре все перемішайте;
- Окремо поєднайте олію, перець, сіль, часник, італійські трави та орегано. Добре все перемішайте та додайте до гарбуза;
- Викладіть гарбуз на деко, застелене пергаментом.
- Поставте у духовку, розігріту до 200°C, і запікайте близько 20 хвилин.
- Під час подавання посипте зверху пармезаном.
Смачного!
Спробуйте цей рецепт — і ви побачите, як легко можна перетворити звичайний овоч на смачну та поживну страву.