НОВИНИ ДНЯ: У Києві 4 січня очікується ожеледиця та сильний вітер  Чи припинить Путін війну 2025 року: ексрадник Трампа оцінив ситуацію  "Козир у перемовинах": Зеленський про важливість Курської операції  Туреччина виступає за негайне припинення вогню в Україні – МЗС країни  У перші вихідні нового року прогнозують снігопади та зниження температури  Зарплати чиновників зросли на 60%: свіжий рейтинг за відомствами  На Україну насувається негода: в яких регіонах будуть сніг і хуртовинавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.01.2025 236

Форель, запечена з овочами в "човні" з пергаменту: рецепт корисної страви

Це корисна страва, яка чудово підійде тим, хто на дієті чи стежить за своїм харчуванням. Рибу використовуйте будь-яку: як червону, так і білу.

Сформуйте "човники" з пергаменту, наповніть овочами, викладіть стейк риби, запікайте в духовці і подайте порційно гарячими на святковий стіл. Таке приготування надасть страві оригінальності. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

Форель - 600 г

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

перець болгарський - 1 шт.

лимон - 0,5 шт.

оливкова олія - 1 ст. л.

суміш італійських трав

перець чорний мелений

сіль

  1. Філе риби промийте, обсушіть паперовим рушником, наріжте на порційні шматки, посоліть і збризкайте соком лимона.
  2. Перець болгарський очистіть від насіння та наріжте на дрібні кубики.
  3. Картоплю, моркву очистіть та наріжте також на дрібні кубики. Викладіть овочі в миску, додайте суміш італійських трав, перець чорний мелений, оливкову олію та сіль. Перемішайте.
  4. З пергаментного паперу зробіть "човники", зав'язавши кінці нитками. У них викладіть рибу, збризкайте її оливковою олією і всередину риби і з боків розкладіть овочі.
  5. Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.

Поради:

  • Овочі можна використовувати будь-які.

Оценка материала:

5.00 / 2
Форель, запечена з овочами в "човні" з пергаменту: рецепт корисної страви 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.01.2025 236
Еще материалы раздела «Суспільство»