НОВИНИ ДНЯ: 5 січня вдень в Україні від 6° морозу до 2° тепла  Штраф за відсутність "страховки" будуть виписувати через камери на дорогах? Що каже поліція  Зеленський підписав закон про ліквідацію КРАІЛ та посилення контролю за онлайн-казино  Синоптики повідомили, яким буде січень в Україні  Ситуація на ринку нерухомості змінилась: скільки тепер коштує квартира та чого чекати у 2025-му  Житло у Житомирі. Що відбувається на ринку нерухомості міста і які ціни на квартири  Російській економіці буде непереливки: прогноз британської розвідкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.01.2025 329

Що додати в тісто, щоб млинці не рвалися й не були тугими: секрет професійних кухарів

Цей простий інгредієнт перетворить ваші млинці на справжній витвір кулінарного мистецтва.

7fe214a6a2240537f3cbf8f1269d7264_02.01.24

Не кожній господині вдається приготувати млинці, щоб не рвалися, не були товстими і тугими. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Однак, є кулінарний лайфгак, яким поділилися професійні кухарі, що допоможе вирішити всі проблеми одним махом. Розповідаємо, посилаючись на ресурс "Добрі новини", що додаи в тісто, щоб млинці були мереживними і тоненькими та мали вершковий смак.

Як приготувати тоненькі мереживні млинці, щоб не рвалися: секрет від професійних кухарів

Щоб приготувати тісто, змішайте 2 яйця, одну столову ложку цукру, 100 грамів сметани, пів чайної ложки солі, 2 столові ложки олії, 200 грамів борошна. Потім налийте у тісто 500 грамів сильногазованої води, додаючи її поступово, щоб тісто вийшло однорідної консистенції.

Тісто має бути рідким, щоб добре розтікалося по сковорідці. Тоді млинці будуть тоненькими, але не рватимуться, бо газована вода робить їх мереживними. Варто враховувати те, що мінералка повинна бути сильногазованою, вона насичуватиме тісто киснем, тоді млинці не рватимуться, однак будуть ніжними, а не тугими.

Щоб смак млинців був вершковим, змащуйте сковорідку не олією, а вершковим маслом. Також можна змащувати маслом кожен готовий млинець.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що додати в тісто, щоб млинці не рвалися й не були тугими: секрет професійних кухарів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.01.2025 329
Еще материалы раздела «Суспільство»