НОВИНИ ДНЯ: Як готують картопляне пюре італійці: страва має вершковий смак і ніжну консистенцію  У 2025 році католики і православні святкуватимуть Великдень в один день: чому так сталося і яка дата  Погода в Україні на 5 січня: чи чекати снігу та морозу 5 січня  Українцям перерахували платіжки за доставлення газу: як зміняться ціни  Пиріг з лососем і шпинатом: швидкий рецепт кіш Лорен на листковому тісті  5 січня вдень в Україні від 6° морозу до 2° тепла  Штраф за відсутність "страховки" будуть виписувати через камери на дорогах? Що каже поліціявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.01.2025 291

Як приготувати шинку зі свинячої рульки

Приготуйте ніжне пряне м'ясо з приголомшливим ароматом до святкового столу або просто замість ковбаси на бутерброди.

a4ddc6de11bed152bd29dae1662817dd_03.01.24_1

Шинку можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, потім вийняти з плівки та гарно нарізати – вона дуже добре тримає форму. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

рулька свиняча - 1400 г

фарш курячий - 400 г

часник - 4 зубки

часник сушений - 1,5 ч. л.

паприка мелена солодка - 1 ч. л.

паприка мелена копчена - 1 ч. л.

коріандр мелений - 1 ч. л.

суміш італійських трав - 1 ч. л.

горіх мускатний - 1/4 ч. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Свинячу рульку пошкребіть ножем, помийте та обсушіть паперовим рушником. Відокремте від кісточки, щоб шар м'яса був рівномірним.
  2. У мисці змішайте сушений часник, солодку та копчену паприку, коріандр, мускатний горіх, два подрібнені зубки часнику й сіль. Перемішайте та натріть м'ясо.
  3. До фаршу додайте суміш італійських трав, чорний мелений перець, пропущений через прес часник, сіль і перемішайте. Викладіть на рульку, розрівняйте та згорніть у щільний рулет. Загорніть у рукав для запікання, зав'яжіть із двох боків та ще обгорніть кількома шарами харчової плівки.
  4. Покладіть до глибокої каструлі, залийте водою (щоб рулька була повністю покрита) та поставте варитися на 3,5 години після закипання на повільному вогні. Потім залиште остигати за кімнатної температури. Рульку покладіть до холодильника на 8–10 годин.

Поради:

  • Спеції використовуйте на свій смак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати шинку зі свинячої рульки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.01.2025 291
Еще материалы раздела «Суспільство»