Життя та Стиль
Суспільство
Картопля в кожушках, запечена у фользі: рецепт
Що може бути кориснішим і смачнішим за запечену картоплю у фользі.

Картопля виходить з рум'яною скоринкою та ніжною розсипчастою м'якоттю. Подайте зі свіжою зеленню або соліннями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Картопля - 8 шт.
розмарин свіжий - 2 гілочка
оливкова олія - 2 ст. л.
сіль
- Картоплю добре помийте та обсушіть паперовим рушником.
- Кожну картоплину з усіх боків обмажте оливковою олією.
- Посоліть, викладіть у центр фольги, кожну бульбу окремо, зверху покладіть гілочку розмарину.
- Щільно загорніть у фольгу і викладіть у форму для запікання.
- Відправте в наперед розігріту духовку до 200 градусів на 45-50 хвилин. Готовність перевірте ножем чи зубочисткою.
Поради:
- Оливкову олія можна замінити соняшниковою.