Життя та Стиль
Суспільство
Рулети з шоколадних млинців з ніжним заварним кремом
Рецепт рулету з млинців, який здивує та потішить ваших близьких
Цей десерт – чудовий спосіб здивувати гостей на Масницю, адже він не лише смачний, а й має гарний вигляд. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Щоб приготувати млинці знадобиться:
- Борошно - 200 г.
- Какао-порошок - 50 г
- Цукор - 50 г.
- Сіль - пів чайної ложки
- Яйця - 2 шт.
- Молоко - 300 г.
- Окріп - 300 г.
- До просіяного борошна додаємо какао, цукор, сіль, яйця - все перемішуємо.
- Вливаємо молоко. Збиваємо блендером.
- Тоненькою цівкою вливаємо окріп. Збиваємо блендером
- Смажимо млинці на сковорідці, змащеній олією або на сковорідці з антипригарним покриттям.
Приготування млинців
Готові млинці кладемо остигати. В цей час готуємо крем
Інгредієнти для крему
- Молоко - 500 мл та 3 ст.л
- Цукор - 150 г.
- Жовтки - 3 шт.
- Кукурудзяний крохмаль - 2 ст.л.
- Додамо до 500 мл молока 150 г цукру.
- Перемішуємо яєчні жовтки з кукурудзяним крохмалем. Збиваємо вінчиком до однорідної маси
- Млинці викладаємо на пергаментний папір, так, щоб вони були на хльост.
- Наносимо тонким шаром на млинці охолоджений заварний крем
Приготування крему
- Нагріваємо молоко з цукром та тоненькою цівкою додаємо збиті жовтки з крохмалем, не припиняючи помішувати. Доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
Приготування рулетів з млинців
- Скручуємо млинці з намазаним кремом рулетом.
- Загортаємо у пергамент та кладемо на декілька годин в холодильник
Виймаємо охолоджений рулет, розгортаємо, отримуємо такий чудовий десерт і насолоджуємось.






