НОВИНИ ДНЯ: Росія цілеспрямовано б’є по Одещині: Зеленський зробив жорстку заяву щодо відповідальних за ППО  У Волгоградській області РФ вийшов з ладу магістральний газопровід  СБУ уразила два російські літаки Су-27 на аеродромі Бельбек  Мотивація попри війну: Соціологи пояснили, що допомагає українцям не втрачати сенс життя  Гроші будуть, але не російські: ЄС виділив Україні кошти, задіявши "план Б"  До України йдуть морози — прогноз погоди на Різдво  США і Європа підготували детальний план гарантій безпеки для України, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.06.2025 399

Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт

Хоча зелений борщ готується дуже легко, проте дехто може стикатися з проблемою зміни кольору щавлю під час приготування.

d9fd113a243b6c71f7dd0e4fa08d7e5f_07.06.25_1

Одна з кулінарних блогерок поділилася в Instagram своїм авторським рецептом апетитного зеленого борщу зі щавлем і вареними яйцями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Інгредієнти

м’ясо - 300 г

цибуля - 1 шт.

морква - 1 шт.

картопля - 3 шт.

щавель - 100 г

зелена цибуля - 50 г

яйця - 3 шт.

зелень - 30 г

лимонний сік - 2 ст. л.

Часник - 2 зубки

лавровий лист - 1 шт.

сіль, перець - за смаком

Процес приготування:

  1. М’ясо проваріть до утворення піни, після чого злийте перший бульйон, промийте шматки та залийте свіжою водою. Поставте знову на вогонь і доведіть до кипіння.
  2. Коли бульйон закипить, покладіть нарізану картоплю, подрібнену зелень, варені яйця, часник і трохи лимонного соку для кислинки.
  3. На завершальному етапі додайте обсмажені овочі, щавель, спеції та лавровий лист і дайте борщу настоятися.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.06.2025 399
Еще материалы раздела «Суспільство»