Життя та Стиль
Суспільство
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт
Хоча зелений борщ готується дуже легко, проте дехто може стикатися з проблемою зміни кольору щавлю під час приготування.
Одна з кулінарних блогерок поділилася в Instagram своїм авторським рецептом апетитного зеленого борщу зі щавлем і вареними яйцями. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
м’ясо - 300 г
цибуля - 1 шт.
морква - 1 шт.
картопля - 3 шт.
щавель - 100 г
зелена цибуля - 50 г
яйця - 3 шт.
зелень - 30 г
лимонний сік - 2 ст. л.
Часник - 2 зубки
лавровий лист - 1 шт.
сіль, перець - за смаком
Процес приготування:
- М’ясо проваріть до утворення піни, після чого злийте перший бульйон, промийте шматки та залийте свіжою водою. Поставте знову на вогонь і доведіть до кипіння.
- Коли бульйон закипить, покладіть нарізану картоплю, подрібнену зелень, варені яйця, часник і трохи лимонного соку для кислинки.
- На завершальному етапі додайте обсмажені овочі, щавель, спеції та лавровий лист і дайте борщу настоятися.
Смачного!
Оценка материала:
Як варити зелений борщ, щоб щавель не втрачав свій яскраво-зелений колір: рецепт08.06.2025






