Життя та Стиль
Суспільство
Курячі котлети, запечені в духовці: рецепт смачної гарячої страви
Особливість приготування котлет у тому, що їх готують без смаження на олії, а запікають у духовці, що робить їх більш корисними та дієтичними.
Вони виходять ніжними, ароматними, а їхнє приготування не забере у вас багато часу. Подайте їх із легким гарніром або салатом — і ви отримаєте чудовий обід, який сподобається вашій родині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячий фарш - 500 г
яйце куряче - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 2 зубчики
молоко - 2 ст. л.
панірувальні сухарі - 3 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Цибулю та часник почистьте, цибулю дрібно наріжте, часник видавіть через прес.
- У мисці змішайте курячий фарш, цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі, молоко, перець чорний мелений і сіль. Масу добре відбийте руками та сформуйте котлети.
- Деко застеліть пергаментним папером, змастіть олією, викладіть котлети на невеликій відстані одна від одної.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 20-25 хвилин.
Поради:
- Курячий фарш за бажанням можна приготувати в домашніх умовах.






