Життя та Стиль
Суспільство
Кабачковий рулет із плавленим сиром і помідорами: рецепт ефектної закуски
Кабачковий рулет — це літня закуска, яка чудово підійде як для святкового столу, так і для обіду або вечері.
Основа рулету — це кабачковий корж, який потрібно запекти в духовці, потім змастити його сирно-сметанним соусом із часником, викласти помідори, згорнути в рулет і відправити на одну годину в холодильник. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти:
Для тіста:
- кабачки — 600 г;
- борошно пшеничне — 3 ст. л.;
- яйця курячі — 3 шт.;
- сметана — 2 ст. л.;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Для начинки:
- плавлений сир — 3 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- сметана — 4 ст. л.;
- помідори — 2 шт.;
- кріп;
- сіль.
Приготування:
- Кабачки помийте, очистьте від шкірки, натріть на дрібній тертці, видаліть насіння, посоліть, залиште на 5-10 хвилин, потім злегка відіжміть. Додайте яйця, сметану, борошно, перець чорний мелений, сіль і перемішайте до однорідної маси.
- На деко, застелене пергаментним папером, розподіліть рівномірним шаром кабачкове тісто.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15-20 хвилин. Готовий корж залиште до повного охолодження.
- Часник очистьте і видавіть через прес.
- Плавлений сир натріть на дрібну тертку.
- Кріп промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
- Помідори наріжте тонкими слайсами.
Для начинки:
- У мисці змішайте плавлений сир, часник, кріп, сметану і сіль.
- Готовий кабачковий корж змастіть рівномірно сирною масою, викладіть смужками помідори і скрутіть щільно в рулет. Загорніть його в плівку і відправте в холодильник на одну годину.
Поради:
- Сметану використовуйте будь-яку.
- За бажанням сметану можна замінити майонезом.
Оценка материала:
Кабачковий рулет із плавленим сиром і помідорами: рецепт ефектної закуски27.07.2025






