Життя та Стиль
Суспільство
Рецепт оладок із кабачків та капусти без яєць
Хочеться чогось новенького? Приготуйте оладки з кабачків і капусти без яєць.
Готуються вони дуже швидко і просто, виходять соковитими і смачними. Подайте зі сметаною або улюбленим соусом. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Кабачок - 300 г
Капуста - 300 г
борошно пшеничне - 6 ст. л.
паприка мелена - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
олія
сіль
- Кабачок помийте, очистьте від шкірки та натріть на середню тертку.
- Капусту також натріть на середню тертку і викладіть овочі в миску.
- Додайте паприку, перець чорний мелений, посоліть, перемішайте.
- Всипте борошно і ще раз добре перемішайте.
- У сковороді розігрійте трохи олії.
- Столовою ложкою викладіть масу і сформуйте невеликі круглі оладки.
- Обсмажте на середньому вогні, з двох боків до золотистого кольору.
Поради:
- Сік із кабачка віджимати не потрібно.






