Життя та Стиль
Суспільство
Кабачки з куркою та грибами на сковороді: рецепт корисної страви
Куряче філе, тушковане з кабачками, грибами — це чудовий варіант смачної літньої страви.
Це доступний рецепт із найпростіших продуктів, який поєднує в собі ніжне куряче м’ясо, ароматні гриби, свіжі овочі та спеції. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячі стегна (без кісток і шкірки)
кабачок - 2 шт.
гриби печериці - 350 г
цибуля ріпчаста - 3 шт.
помідори - 1 шт.
борошно пшеничне - 1,5 ст. л.
соєвий соус - 2 ст. л.
Мед - 1 ч. л.
гірчиця зернова - 1 ч. л.
паприка мелена - 1 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
олія
- Кабачки помийте та наріжте великими кубиками.
- Гриби промийте, розріжте навпіл, якщо великі — на чотири частини.
- Цибулю очистьте і наріжте півкільцями.
- Помідори наріжте середніми кубиками.
- Курячі стегна без кісток і шкірки наріжте невеликими кубиками, посоліть, поперчіть, запаніруйте в борошні та обсмажте на сковорідці з олією, до золотистого кольору.
- Додайте до м’яса цибулю й обсмажте до м’якості, викладіть гриби, обсмажте до випаровування рідини, викладіть кабачки, помідори, соєвий соус, мед, гірчицю, паприку, перець чорний мелений, сіль і тушкуйте 20 хвилин за закритої кришки.
Поради:
- Замість курячих стегон можна використовувати куряче філе.






