НОВИНИ ДНЯ: Пєсков натякнув на "нову можливість" завершення війни: що його вразило у стратегії США  Україна заморозила активи головного придністровського "олігарха", - ЗМІ  Ракети Taurus для України: чому у Німеччині затягують з рішенням  В Україні планують збільшити кількість військових капеланів  Чи будуть морози та сніг в Україні цієї зими — прогноз синоптикині  У Держдепі США засумнівалися у партнерстві з Євросоюзом: за що критикують  Закупівля американської зброї для України: Сибіга розкрив, скільки країн долучилисявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.07.2025 1737

Запечений перець із сиром у беконі: рецепт оригінальної закуски

Якщо ви шукаєте ідею для смачної, ароматної та дуже ефектної закуски, варто звернути увагу на цей трендовий рецепт із соціальних мереж.

3a2cf61b92e3e3119a742f4318bee8e9_30.07.25

У цьому рецепті поєднуються одразу декілька гастрономічних хітів: соковитий перець, ніжний сир, пікантний фарш і хрумкий бекон. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

А головне, все це готується просто, швидко та має вигляд наче з ресторанного меню. Як саме все приготувати, розповіли на сторінці samura_cooking.

Інгредієнти

Довгий зелений перець - 2 шт.

Твердий сир - 2 шматочки

М’ясний фарш - 250 г

Бекон - 6–8 скибочок

Сіль

Перець

Сушений часник

Паприка

Приготування

  1. Добре вимийте перець, зріжте верхівку та акуратно вийміть насіння. Нам потрібна порожниста «трубочка», у яку зручно класти начинку.
  2. У середину кожного перцю покладіть шматочок сиру так, щоб він заповнив середину, але не виступав за краї.
  3. На харчовій плівці чи пергаменті викладіть фарш і сформуйте з нього рівномірний прямокутник. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями.
  4. Покладіть начинений сиром перець на край м’ясного шару та обережно загорніть, повністю загортайте у фарш. Можна допомогти собі плівкою чи руками, злегка зволоженими водою, щоб фарш не прилипав.
  5. Поверх м’ясної «обгортки» оберніть беконом, злегка натягуйте кожну скибочку, щоб вона добре трималася.
  6. Викладіть «рулети» на деко, застелене пергаментом і запікайте за 190–200°C приблизно 25–30 хв. Наприкінці можна вмикати режим гриль або збільшити температуру, щоб бекон став хрумким і золотистим.

Цей рецепт — гібрид фаршированого перцю, м’ясного рулету та запеченого у беконі гриль делікатесу. Завдяки сиру всередині у готовій страві на вас чекає приємна «лава» тягучої начинки, яка контрастує з соковитим м’ясом і хрустким зовнішнім шаром із бекону.

Подавайте перець у беконі нарізаним порційними шматочками або як основну страву з салатом зі свіжих овочів. Страва має ефектний вигляд у розрізі та неодмінно стане головною зіркою вашого столу.

Оценка материала:

5.00 / 3
Запечений перець із сиром у беконі: рецепт оригінальної закуски 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
30.07.2025 1737
Еще материалы раздела «Суспільство»