Життя та Стиль
Суспільство
Запечений перець із сиром у беконі: рецепт оригінальної закуски
Якщо ви шукаєте ідею для смачної, ароматної та дуже ефектної закуски, варто звернути увагу на цей трендовий рецепт із соціальних мереж.
У цьому рецепті поєднуються одразу декілька гастрономічних хітів: соковитий перець, ніжний сир, пікантний фарш і хрумкий бекон. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
А головне, все це готується просто, швидко та має вигляд наче з ресторанного меню. Як саме все приготувати, розповіли на сторінці samura_cooking.
Інгредієнти
Довгий зелений перець - 2 шт.
Твердий сир - 2 шматочки
М’ясний фарш - 250 г
Бекон - 6–8 скибочок
Сіль
Перець
Сушений часник
Паприка
Приготування
- Добре вимийте перець, зріжте верхівку та акуратно вийміть насіння. Нам потрібна порожниста «трубочка», у яку зручно класти начинку.
- У середину кожного перцю покладіть шматочок сиру так, щоб він заповнив середину, але не виступав за краї.
- На харчовій плівці чи пергаменті викладіть фарш і сформуйте з нього рівномірний прямокутник. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями.
- Покладіть начинений сиром перець на край м’ясного шару та обережно загорніть, повністю загортайте у фарш. Можна допомогти собі плівкою чи руками, злегка зволоженими водою, щоб фарш не прилипав.
- Поверх м’ясної «обгортки» оберніть беконом, злегка натягуйте кожну скибочку, щоб вона добре трималася.
- Викладіть «рулети» на деко, застелене пергаментом і запікайте за 190–200°C приблизно 25–30 хв. Наприкінці можна вмикати режим гриль або збільшити температуру, щоб бекон став хрумким і золотистим.
Цей рецепт — гібрид фаршированого перцю, м’ясного рулету та запеченого у беконі гриль делікатесу. Завдяки сиру всередині у готовій страві на вас чекає приємна «лава» тягучої начинки, яка контрастує з соковитим м’ясом і хрустким зовнішнім шаром із бекону.
Подавайте перець у беконі нарізаним порційними шматочками або як основну страву з салатом зі свіжих овочів. Страва має ефектний вигляд у розрізі та неодмінно стане головною зіркою вашого столу.






