Життя та Стиль
Суспільство
Морква по-корейськи: салат, який ви готуватимете щодня, адже він ніколи не набридне
Морква по‑корейськи — універсальне закушування, яке ідеально поєднується з будь-якими стравами і готується за лічені хвилини.
Рецепт, який робить ваш стіл яскравим та апетитним щодня. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Морква по‑корейськи вже давно стала улюбленою закускою в кулінарному світі. У ній ніжна, соковита морква гармонійно поєднується з пікантним смаком. Простий рецепт з доступних інгредієнтів робить її улюбленою стравою як для новачків, так і для досвідчених кулінарів, а приготування займає мінімум часу.
Інгредієнти
Морква - 1,5 кг
соняшникова олія - 0,5 скл.
Сіль - 1,5 ч. л.
Цукор - 2 ст. л.
Коріандр - 1 ст. л.
Паприка - 1 ст. л.
Часник - 8 зубків
чорний мелений перець - 0,5 ч. л.
мелений перець чилі - 1/3 ч. л.
оцет 9% - 3 ст. л.
Приготування:
- Приготування моркви по‑корейськи починається з очищення овоча, після чого його натирають на спеціальній тертці для корейської моркви.
- Моркву змішують із цукром, а в розігріту олію додають спеції, ретельно перемішують і виливають отриману суміш до моркви. Потім додають оцет і ще раз перемішують — найкраще руками, щоб смак рівномірно розподілився.
- Дайте салату настоятися приблизно одну годину, після чого розкладіть його по стерилізованих банках, щільно закрийте кришками та помістіть у прохолодному місці для зберігання.
Смачного!
Оценка материала:
Морква по-корейськи: салат, який ви готуватимете щодня, адже він ніколи не набридне04.09.2025






