Життя та Стиль
Суспільство
Неймовірно ніжний яблучний пиріг: простий рецепт надзвичайно смачної випічки
Пиріг дуже простий у приготуванні.
Осінь можна назвати сезоном яблук. Саме тому зараз чи не найкращий час, аби приготувати випічку з цих смачних фруктів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
ТСН.ua підготував рецепт яблучного пирога від кулінарки Мирослави Пекарюк.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 200 г цукру
- 150 г вершкового масла
- 100 мл молока
- 270 г борошна
- 10 г розпушувача
- 700 г яблук
Приготування
- Відокремте жовтки від білків. Додайте до жовтків 100 г цукру. Добре перемішайте та додайте масло. Перетріть цю масу.
- Потім додайте до неї молоко, борошно та розпушувач. Гарно вимісіть до однорідності.
- Форму для випікання застеліть пергаментом. Викладіть тісто та рівномірно розподіляємо його по усій формі.
- Натираємо яблука. Обов’язково віджимаємо з них сік. Яблучну масу викладаємо на тісто.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та поставте пиріг. Випікайте 25-30 хвилин.
- У цей час до холодних білків поступово додайте 100 грам цукру і збийте міксером до піків.
- Пиріг змастіть білками і тримайте в духовці ще 10 хвилин.
Нагадаємо, ми ділилися рецептом ніжної та дуже смачної яблучної шарлотки, яку готують цієї осені.
Оценка материала:
Неймовірно ніжний яблучний пиріг: простий рецепт надзвичайно смачної випічки21.10.2025






