Життя та Стиль
Суспільство
Печиво з сиром і яблуками: дуже простий рецепт
М’яке сирне тісто, шматочки соковитих яблук і ароматна скоринка з цукру і кориці — цей десерт нікого не залишить байдужим.
Печиво готується на олії, без використання яєць і виходить хрустким зовні та м'яким усередині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
борошно пшеничне - 230 г
сир - 200 г
яйце куряче - 1 шт.
цукор - 90 г
розпушувач - 1 ч. л.
Олія - 6 ст. л.
Сіль - щіпка
Яблука - 3 шт.
цукор і кориця для обсипання
- Яблука помийте, очистьте від шкірки, видаліть серцевину і наріжте на дрібні кубики.
- Цукор змішайте з корицею.
- У миску викладіть сир, яйце, цукор, сіль, влийте олію, перемішайте і всипте просіяне борошно з розпушувачем, перемішайте, додайте яблука і ще раз добре перемішайте.
- Сформуйте з тіста кульки, злегка придавлюючи їх руками, і обваляйте в суміші з цукру і кориці, потім викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані одна від одної.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Сир використовуйте будь-який.
- Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.






