Життя та Стиль
Суспільство
Капуста з куркою, запечена в рукаві.
Страва з доступних інгредієнтів на кожен день, запікається одразу з гарніром, що значно заощадить ваш час.
Наріжте всі інгредієнти, покладіть у рукав для запікання та запечіть у духовці. Овочі та курка тушкуються у власному соку й виходять ситними, соковитими та ароматними. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
курячі стегна - 700 г
капуста білокачанна - 800 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
морква - 1 шт.
часник - 2 зубчики
олія - 4 ст. л.
масло вершкове - 30 г
лавровий лист - 1 шт.
паприка солодка мелена - 1,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
- Курячі стегна помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на порційні шматочки. Посипте сіллю, паприкою, часником, видавленим через прес, перцем чорним меленим, полийте двома столовими ложками олії, перемішайте і відставте маринуватися.
- Цибулю, моркву почистьте, цибулю наріжте на середні кубики, моркву натріть на крупну тертку.
- Капусту наріжте соломкою і злегка помніть руками.
- У миску викладіть капусту, цибулю, моркву, додайте сіль, лавровий лист, полийте олією, перемішайте та викладіть у рукав для запікання, зверху розкладіть мариноване м'ясо та шматочки вершкового масла, пакет зав'яжіть із двох боків і перекладіть на деко.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 40 хвилин, потім акуратно вийміть деко з духовки, розріжте верх рукава і відправте знову в духовку на 10-15 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Використовуйте будь-яку частину курки та спеції на ваш смак.






