Життя та Стиль
Суспільство
Курячі рулетики з сиром у паніруванні: рецепт для святкового столу
Рулетики з курячого філе з сиром, запечені в паніруванні, стануть окрасою будь-якого святкового столу.
М'ясо виходить із хрусткою скоринкою, ніжне і соковите всередині. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
куряче філе - 900 г
сир моцарела - 150 г
масло вершкове - 100 г
яйця курячі - 2 шт.
сухарі панірувальні
перець чорний мелений
сіль
зелень петрушки
- Куряче філе помийте, обсушіть паперовим рушником і розріжте уздовж навпіл. Накрийте харчовою плівкою, відбийте злегка кухонним молоточком, натріть чорним меленим перцем і сіллю з двох боків.
- Петрушку промийте, обсушіть і дрібно наріжте.
- Для начинки: сир натріть на велику тертку, додайте петрушку і перемішайте.
- Куряче філе змастіть вершковим маслом, викладіть начинку і закрутіть у рулетик, з рештою філе зробіть те ж саме.
- У мисці збийте виделкою яйця з перцем і сіллю.
- Борошно і панірувальні сухарі висипте окремо на плоскі тарілки.
- Кожен рулетик обваляйте в борошні, в яйцях, потім у панірувальних сухарях і викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 30-35 хвилин до золотистої скоринки.
Поради:
- Спеції та зелень додавайте на свій смак.






