Життя та Стиль
Суспільство
Бутерброди з печінкою тріски: рецепт святкової закуски
Швидкі та дуже смачні бутерброди з печінкою тріски — це чудова закуска на святковий стіл.
Для приготування вам знадобляться багет, печінка тріски, яйця, огірок, оливки та зелень. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
Багет - 1 шт.
печінка тріски - 1 баночка
яйця курячі - 2 шт.
майонез - 2 ст. л.
огірок свіжий - 1 шт.
оливки зелені
перець чорний мелений
сіль
зелень петрушки
- Багет наріжте на скибочки, підсушіть на пательні без олії та остудіть.
- Яйця відваріть 10 хвилин від моменту закипання, остудіть, очистіть і натріть на дрібну тертку.
- Огірок помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте тонкими пластинками.
- З печінки тріски злийте рідину і розімніть виделкою.
- Для начинки змішайте печінку тріски, яйця, майонез, перець чорний мелений і сіль.
- На багет викладіть начинку, прикрасьте огірком, оливкою та листочком петрушки.
Поради:
- Замість майонезу можна використовувати сметану або грецький йогурт.






