Життя та Стиль
Суспільство
Бутерброди з оселедцем, плавленим сиром і морквою: рецепт оригінальної закуски
Закускові бутерброди готуються з простих продуктів, оселедець чудово поєднується з ніжним плавленим сиром, вареними яйцями і морквою.
Це чудовий варіант подавання оселедцевого салату на шматочках обсмаженого чорного хліба з пікантним ароматом часнику. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.
Інгредієнти
хліб "Бородинський" - 10-12 шматочків
оселедець слабосолоний - 1 шт.
сир плавлений - 100 г
яйця - 3 шт.
морква - 1 шт.
часник - 3 зубчики
майонез - 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
зелень кропу
- Часник очистьте.
- Розігрійте суху пательню на невеликому вогні, викладіть шматочки хліба і підсушіть його до рум’яної скоринки з двох боків по 2-3 хвилини. Остудіть і натріть часником.
- Яйця відваріть від моменту закипання 10 хвилин. Остудіть, очистьте і натріть на дрібну тертку.
- Моркву помийте, викладіть у сотейник із холодною водою, доведіть до кипіння і варіть 25-30 хвилин, дістаньте з окропу, остудіть, очистьте від шкірки та натріть на дрібній тертці.
- У оселедця відріжте голову, хвіст, видаліть нутрощі, шкіру і розділіть рибу на філе, дрібні кістки видаліть, і наріжте на дрібні кубики.
- Сир плавлений натріть на велику тертку.
- У миску викладіть оселедець, сир плавлений, яйця, моркву, поперчіть, злегка посоліть, додайте майонез і добре перемішайте.
- На кожен шматочок хліба викладіть оселедцевий салат і прикрасьте кропом.
Поради:
- Щоб плавлений сирок легко натирався, попередньо ненадовго відправте його у морозильну камеру.
Оценка материала:
Бутерброди з оселедцем, плавленим сиром і морквою: рецепт оригінальної закуски27.12.2025






