<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
24.02.2011 19:55 7659

Комфорт у дорозі

Впродовж кількох десятиліть Porsche працює над зменшенням ваги -  незалежно від того, йдеться про розробку гоночних автомобілів чи серійних моделей.



Аналогічний підхід був застосований під час створення алюмінієвих валіз AluFrame. Валізи трьох розмірів (42, 51 і 64 л) мають вагу від 4,3 до 4,9 кг. Алюмінієва рама, відшліфована вручну, забезпечує легкість та стійкість конструкції. З алюмінію також виготовлена телескопічна ручка валізи. Всередині валізи два регульовані відділення та окрема кишеня забезпечують речам порядок, а надійний замок TSA захищає вміст валізи. Валізи AluFrame доступні у  чорному кольорі "Basalt Black Metallic", проте їх можна замовити і в інших кольорах: на вибір пропонуються 23 відтінки, в які фарбують кузови автомобілів Porsche, зокрема Carrera White, Speed Yellow, Ruby Red Metallic тощо.
У такій же кольоровій гамі можна підібрати надлегкі валізи. Для створення цієї серії використано надлегкий полікарбонат – матеріал, що використовується для зменшення ваги моделей RS серії GT.
Валіза об’ємом 26 л відповідає стандартам для ручної поклажі та важить лише 3,1 кг, в той час як збільшена версія об’ємом 74 л - 3,9 кг. Вартий уваги і той факт, що комплект валіз має розміри, які ідеально відповідають параметрам багажних відділень автомобілів Porsche.
Серія валіз Carfit Porsche Design Driver's Selection – вдалий вибір як для бізнес-подорожей, так і для відпочинку: вони виконані з  міцного нейлону у різних розмірах та мають алюмінієву раму для довготривалої експлуатації. У дизайні коліщаток валізи проведено паралель з дизайном коліс Porsche 911 Carrera S. Серія Carfit складається із практичних компаньйонів для подорожі – від класичної валізи та дорожньої сумки до валізи для одягу з трьома відділеннями, просторою зовнішньою кишенею та м’яким ременем на плече.  
У новій колекції можна знайти багато інших корисних та стильних речей: чашку з нержавіючої сталі, яка відповідає розмірам підстаканників в автомобілях Porsche, компактний світлодіодний ліхтарик, парасольку для двох тощо. А сонячного дня варто скористатися сонцезахисними окулярами у чотирьох різних оправах.
Придбати аксесуари Porsche Design Driver's Selection можна в салонах офіційних дилерів Porsche в Україні.

Оценка материала:

3.88 / 8
Комфорт у дорозі 3.88 5 8
Прес-релізи / Авторинок
24.02.2011 19:55 7659
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 363
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370