<
НОВИНИ ДНЯ: Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватимевсі новини дня
Прес-релізи
Інше
21.04.2011 18:50 15431

Телеканал ТЕТ обирає королеву балу!

Таке буває раз у житті і це неможливо забути. Вперше на нашому телебаченні та вперше в Україні. ТЕТ готує нове шоу, що зробить випускний 2011 головною подією року.

Про програму

Новий телевізійний формат, який кардинально змінить уявлення школярів та їх батьків про випускний вечір! Масштабний національний проект, що започаткує нові традиції.

В українські міста та села на фірмовому ліловому автобусі реаліті-шоу «Королева Балу» приїде команда мрії, до складу якої входить візажист, перукар та ведуча, що добре обізнана у питаннях стилю та краси. Недалеко від школи вони розіб’ють свій чарівний намет – і розпочнуть дива перетворень – та лише для тих дівчат, яким це потрібно. Такі дівчата є у кожному випускному класі. Вони не мають омріяної сукні, а разом з тим і бажання навіть думати про бал. Їм так необхідна підтримка та порада нашої зоряної команди. Та в кожному випускному класі є й інші дівчата.

Активні, впевнені у собі вони заздалегідь підготувалися до свята. У шафі кожної з них вже є з десяток суконь на вибір. І їх ніщо не зупинить у бажанні отримати титул «Королева балу». У кожній програмі глядач побачить чотирьох однокласниць – претенденток на корону. Обирати найкращу з четвірки доведеться їх однокласникам.

Також вже в травні на сайті проекту – www.KB.tet.tv – стартує конкурс випускних історій та фотографій. Переможець буде обраний шляхом відкритого голосування. А одна з учасниць отримає шанс стати героїнею fashion-сесії для журналу Oops!

З початком ефірів глядачі матимуть можливість підтримати своїх фавориток – учасниць програми, шляхом on-line голосування. Дівчина, яка набере найбільше голосів, отримає титул “Всеукраїнська королева балу”.

Відтепер випускний бал – свято, яке побачать не лише випускники, їх батьки та вчителі. Випускний 2011 побачить уся Україна.

Ведучі  програми:

Інна Цимбалюк

Телеведуча, актриса. Володарка титулу «Королева Києва». Переможниця національного конкурсу краси «Міс Україна-Всесвіт».

Євген Калкатов

Перукар-стиліст міжнародного класу, викладач перукарського мистецтва, власник та креативний директор Арт-студії та навчального центру Євгена Калкатова.

Тео Декан

Популярный український стиліст, арт-директор мережі салонів, творчий партнер LÒréal, Kérastase, YSL

Формат: Promzillas компанії Zodiak Rights

Виробництво: ОМ-TV на замовлення телеканалу ТЕТ

Генеральний продюсер: Ольга Рудніченко

Саундтрек проекту: гурт ТІК

Медіа-партнер проекту: журнал Oops

 

Оценка материала:

3.83 / 6
Телеканал ТЕТ обирає королеву балу! 3.83 5 6
Прес-релізи / Інше
21.04.2011 18:50 15431
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 280
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 359
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 307
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 318