<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
23.05.2008 16:41 22354

МТС-Україна відкриває перший салон-магазин в м. Кам’янець-Подільський

Кам’янець-Подільський, Україна – Оператор мобільного зв’язку МТС-Україна, 100%-ва дочірня компанія ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE:MBT), оголошує про відкриття першого салону-магазину в м. Кам’янець-Подільський.

Центр обслуговування абонентів знаходиться на вул. Данила Галицького, 13, у центральній частині міста, у зручному та доступному для мешканців Кам’янця-Подільського місці. У щойно відкритому салоні-магазині абоненти можуть не тільки придбати телефон, вибрати тариф та підключитися до мережі МТС, але й отримати детальну консультацію щодо додаткових послуг оператора, протестувати нові сервіси, сплатити за послуги зв’язку без комісій, замінити SIM-карту. Тут же можна вирішити будь-яке питання, пов’язане з обслуговуванням у МТС.

«За останні 2 роки МТС зробила рекордні інвестиції в розвиток мережі – близько $1,2 млрд. Вже сьогодні ми бачимо результати цих інвестицій – кількість підключень до мережі МТС стрімко зростає, у тому числі і в Хмельницькій області, а зв'язок від МТС є у найвіддаленіших куточках Поділля. Тому ми робимо все, щоб бути доступними і відкритими в будь-якому місті, незалежно від географічного положення, щоб надавати нашим клієнтам будь-які послуги зв’язку, потрібні сучасній людині. Адже бездоганне обслуговування є одним з пріоритетів компанії», – відзначила Людмила Ворко, директор Західного територіального управління МТС-Україна.

До відкриття магазину МТС підготувала спеціальну пропозицію. Абоненти, які підключаться до однієї з контрактних пропозицій МТС у новому магазині з 21 травня до 21 червня, отримають у подарунок ваучер поповнення рахунку номіналом 100 гривень та стануть учасниками розіграшу телефону Nokia 6300.

Додаткова інформація

Розташоване у Львові Західне територіальне управління МТС-Україна обслуговує Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Тернопільську, Рівненську, Чернівецьку, Хмельницьку та Волинську області. Мережа компанії покриває 97% території цих областей. На сьогоднішній день у Західному територіальному управлінні МТС-Україна працює 10 фірмових салонів-магазинів МТС.

Image

Оценка материала:

3.44 / 9
МТС-Україна відкриває перший салон-магазин в м. Кам’янець-Подільський 3.44 5 9
Прес-релізи / IT та зв'язок
23.05.2008 16:41 22354
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»